Erős Vár FC

Előzetes: REAC - Erős Vár FC

2019. szeptember 17. - ErosVarFC

A vasárnapi győzelem után szerda este több szempontból is történelmi találkozót vív meg csapatunk: először játszunk a Budapest Kupa 2. fordulójában és első alkalommal találkozunk NB I-es múlttal rendelkező egyesülettel.

reacbehang3.png

Vasárnap este az Elektromos pályára látogattunk, ahol a BÜSKE csapata látott minket vendégül. Habár nehezen, de sikerült győzelmet aratnunk, így megszereztük az első pontjainkat a bajnokságban.

Holnap este viszont jön a következő feladat: a két héttel ezelőtti Kőbányáért Egyesület ellen aratott 6-0-ás győzelem után a következő fordulóban a REAC együttesével mérkőzünk meg a Budapest Kupában. Ellenfelünk az utóbbi két szezonban mindkét alkalommal szerepelt a kupadöntőben. Két éve sikerült is megnyerniük, tavaly viszont vereséget szenvedtek a fináléban. A rákospalotaiak a BLSZ I. osztály 13. helyén állnak, öt forduló alatt 4 pontot szereztek. A Budapest Kupa első fordulójában a BLSZ IV-ben vitézkedő 1. FC Skorpió csapatát búcsúztatták 7-0-ás eredménnyel.

A mérkőzés a REAC hazai pályáján, az Aranycsapat legendájáról elnevezett Budai II László Stadionban kerül megrendezésre. Idegenben kell tehát kivívnunk a nyolcaddöntőbe jutást, ami szurkolóinkkal együtt sikerülhet! Szeretettel várunk mindenkit szerda este Rákospalotán, harcoljunk együtt a továbbjutásért!

 Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

reacbehang2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr6515113460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása