Erős Vár FC

Kezdetét vette a 2019/2020-as idény

2019. szeptember 03. - ErosVarFC

Vasárnap este - a szezon nyitófordulójában - vereséget szenvedtünk a Törökbálinti FC otthonában, azonban nincs sok időnk a sebeinket nyalogatni, ugyanis szerdán újfent pályára lépünk: a BLSZ IV-es Kőbányáért Egyesület vendégeként kezdjük meg a Budapest Kupa idénybeli kiírásának küzdelmeit.

evfc98.jpg

Nem mondhatni, hogy álomrajtot vettünk volna a BLSZ III 2. csoportjának 1. fordulójában, lévén rutinos ellenfelünk, a BLSZ II-ből kiesett Törökbálinti FC bő fél óra elteltével kétgólos előnyre tett szert a Budaörsön zajló mérkőzés első félidejében. Bár a játékrész 43. percében Schranz Áron révén szépíteni tudtunk (támadónk Tóth Ágoston kiugratását váltotta gólra), a félidő hajrája tartogatott még egy fordulatot: ellenfelünk újfent betalált, ismét megduplázva ezzel előnyét. A második játékrészben átvettük a hazaiaktól a játék irányítását, s ugyan ekkor már több lehetőséget tudtunk kidolgozni, mint a törökbálintiak, mégis ők szereztek újabb gólt, kialakítva ezzel a 4-1-es végeredményt.

Nem kérdés, hogy az összecsapás ritmusát sokáig diktáló és helyzeteikkel jobban sáfárkodó vendéglátóink összességében megérdemelték a győzelmet, a meccs krónikájához hozzátartozik ugyanakkor, hogy a találkozót beugró kapussal, valamint több kulcsjátékosunkat nélkülözve vívtuk meg. Lejátszotta viszont első tétmeccsét együttesünkben két új szerzeményünk, Vízer Kristóf és Labossa Tamás (új játékosainkat a hét folyamán egy külön cikkben fogjuk bemutatni - a szerk.), mindketten remek játékkal mutatkoztak be színeinkben.  

evfc99.jpg

A hétvégi fiaskót szerencsére már holnap este feledtethetjük szurkolóinkkal: a BLSZ IV-ben hosszú idő után újra elinduló Kőbányáért Egyesület otthonában játsszuk le idei első (és remélhetőleg nem utolsó!) Budapest Kupa-meccsünket. Érdemes megemlíteni, hogy fennállásunk során eddig egyszer sem sikerült túljutni a sorozat első körén, mentségünkre szóljon azonban, hogy a mögöttünk álló három esztendőben minden alkalommal BLSZ I-es csapat búcsúztatott minket a kupából. Most tehát arra készülünk, hogy megszerezzük történelmünk első Budapest Kupa-győzelmét, egyúttal pedig a továbbjutást.

Köszönjük mindazoknak, akik kilátogattak a szezon első mérkőzésére, és támogatták csapatunkat, természetesen Kőbányán is szeretettel várjuk szurkolótáborunkat!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc97.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr9215037870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása