Erős Vár FC

Összefoglaló: Erős Vár FC - Kormányőr SE 6-2

2018. szeptember 02. - ErosVarFC

A tegnapi nap folyamán megkezdtük bajnoki szereplésünket: a Kormányőr SE csapatát fogadtuk hazai pályán. Bár nem úgy kezdődött az összecsapás, ahogy azt terveztük, végül magabiztos győzelmet arattunk első idénybeli meccsünkön.  

evfc3.jpg

Kissé idegesen és összeszedetlenül - a bajnoki meccsek légkörétől elszokva - indítottuk a 2018/2019-es bajnoki idényt, melynek következtében rutinos, a mérkőzés előtt még nem ismert ellenfelünk kevesebb, mint húsz perc leforgása alatt kétgólos előnyre tett szert: előbb egy távoli lövéssel, majd egy fejessel vették be kapunkat.

Szerencsére az első játékrész második felére radikálisan feljavult játékunk, ez pedig gólokban is megmutatkozott: előbb egy remek támadást lezárásaként - Regős Matyi átadását értékesítve - Schranz Áron tekerte a labdát a vendégek kapujába, majd csapatkapitányunk, aki 50. tétmeccsét játszotta kék-fehérben, immáron maga fejezve be egy akciót, ugrott ki, s bombázott a léc alá (lásd a képen).

Ellenfelünket szemmel láthatólag megtörte a gyors egyenlítés, így a második félidő abban a mederben folyt tovább, ahol az első abbamaradt: Bakonyi Pali révén - támadónk, ahogy azt már sokszor láthattuk, kétszer is a bal szélről kapu felé törve mattolta ellenfelünk védelmét - előbb a vezetést szereztük meg, majd biztossá növeltük azt.

A mérkőzés hajrájában pedig újabb gólokat szereztük, kiszolgálva ezzel a találkozóra szép számmal kilátogató szurkolótáborunkat: Tóth Ágoston egy precízen elhelyezett távoli lövéssel kínálta meg, és vette be a Kormányőr kapuját, Angler Ajtony pedig egy kiváló keresztlabdát értékesített kellő higgadtsággal, beállítva ezzel a 6-2-es végeredményt (csereként betaláló játékosaink először voltak eredményesek csapatunk színeiben.)

Köszönjük mindazoknak, akik kilátogattak a mérkőzésre, és támogatták együttesünket! Kedd este, a BLSZ I-es RAFC elleni Budapest Kupa-összecsapáson is nagy szeretettel várjuk szurkolóinkat!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr214216953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása