Erős Vár FC

Túl a féltávon: a középmezőnyben csapatunk

2019. október 17. - ErosVarFC

Pontosztozkodással zárult múlt vasárnapi mérkőzésünk (2-2-es döntetlen játszottunk a Budakeszi SC otthonában), így nem mozdultunk el a bajnoki tabella nyolcadik pozíciójából. Szombaton - az őszi szezon második felébe érkezve - a BLSZ III 2. csoportjának egyik éllovasát, a Rákosmenti KSK együttesét fogadjuk hazai pályán.

evfc124.jpg

A Budakeszi elleni összecsapást - köszönhetően a pálya minőségének - egyik fél részéről sem a tudatos csapatjáték, sokkal inkább a fordulatok jellemezték. Az első játékrészben ellenfelünk - egy több, mint kétséges játékvezetői ítélet segítségével - közvetett szabadrúgásból szerzett vezetést, a félidő egyetlen találatát szerezve ezzel, míg a második játékrészben Bakonyi Pali révén ugyan fordítani tudtunk (támadónk előbb lábbal, majd fejjel is eredményes volt, így már három bajnoki gólnál jár az idényben), ellenfelünk az egyenlítés érdekében tett erőfeszítéseit a találkozó legvégén azonban siker koronázta (tegyük hozzá, nem érdemtelenül), így sajnos csak egy pontot sikerült elhoznunk otthonukból. 

evfc125.jpg

Szombaton extra teljesítményre lesz szükségünk, ha javítani akarunk az őszi szezon első felében mutatott - nem túl acélos - teljesítményünkön,  lévén a pontvadászat egyik legerősebb csapatát, a tabella negyedik helyén álló Rákosmenti KSK gárdáját látjuk majd vendégül. Hálás köszönet mindazoknak, akik elkísérték Budakeszire csapatunkat, hazai pályán is nagy szeretettel várjuk szurkolóinkat, szükségünk lesz a biztatásra!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc123.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr6115229230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása