Erős Vár FC

Nagyító alatt: Paulik Tamás

2019. december 13. - ErosVarFC

Sorozatunk új részében újdonsült gólvágónkat ismerhetitek meg közelebbről. Paulik Tomi nyáron csatlakozott együttesünkhöz, összesen tizenkét alkalommal öltötte magára a kék-fehér mezt, s hatszor volt eredményes (a bajnokságban ötször, míg a Budapest Kupában egyszer talált be - utóbbit lásd az első képen).

evfc141.jpg

1. Melyek az első focival kapcsolatos élményeid?
Apukámnak volt egy kispályás csapata, és minden meccsre vitt magával, különböző téli focitornákra. De a családi fényképalbumban is szinte minden fotón ott van nálam a labda.

2. Mi volt az első benyomásod, amikor csatlakoztál csapatunkhoz?
Tudtam, hogy egy remek közegbe kerülök. Sok játékost már régről ismertem, Nagy Ádit, Marcit, Ambrust és Lacát is. De eléggé izgultam, sőt eddig itt a legjobban. Érdekelt, hogyan fogadnak majd, illetve milyen teljesítményt fogok tudni nyújtani, de szerintem ez normális egy új játékos számára. A srácokról csak pozitívat tudok mondani, ahogy a szurkolóinkról is.

3. Mit jelent számodra egy evangélikus klubban futballozni?
Ez egy jó kérdés. Röviden: sokat köszönhetek az egyháznak, és ebből szeretnék valamit visszaadni. A  "tehetségemet" Istentől kaptam, és ezt hol máshol lenne jobb kamatoztatni, mint az EVFC-ben.

4. Ki az a játékos együttesünkből, akivel a legjobban megérted magad a pályán és azon kívül?
Fabiny Marcival biztosan nem. A viccet félretéve:  Regős Matyival, a Bakonyi fivérekkel, Schranz Áronnal, Reichert Dáviddal és Tóth Ágostonnal. A pályán kívül mindenkivel jól kijövök.

5. Van-e példaképed a labdarúgás világából?
Vannak, de ők már visszavonult játékosok. Amit Maradona a pályán csinált, az valami eszméletlen. Persze őt csak felvételről láthattam, de a játékára nincsenek szavak. Azok közül pedig, akiket pályafutásuk során is láttam, Ronaldinho. Szintén zseni. Igazán kettejüket szeretem.

6. Játékosként mit tartasz legfőbb erényednek, illetve gyengédnek?
A legfőbb erényem a higgadtság, és az, hogy bevállalom a váratlan húzásokat a pályán. A gyengeségem pedig, hogy ha nem jön be egy csel, akkor hajlamos vagyok megállni. Vagy ha kikapunk, akkor letargiába esni, még akkor is, ha úgymond emelt fővel jöhettünk le a pályáról.

evfc112.jpg

7. Ha épp nem focizol, mivel töltöd legszívesebben szabadidődet?
Ha éppen nem focizok, akkor is focizok. Vagy a párommal és családommal töltöm az időt.

8. Van-e kedvenc filmed, sorozatod?
Nagyon nehéz választani, sok film van, amit szeretek, de talán a Harcosok Klubja a kedvencem. A sorozatok közül a Jim szerint a világ, a Két pasi meg egy kicsi és a Californication megunhatatlan számomra.

9. Szeretsz olvasni, van-e kedvenc könyved?
Igen, szeretek. Jelenleg Charles R. Cross A mennyeknél súlyosabb című könyvét olvasom, Kurt Cobain életrajzát.

10. Milyen zenét hallgatsz a legszívesebben?
A rockzenét szeretem, elsősorban a '70-es, a '80-as és a '90-es évekből. Például: The Doors, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Pink Floyd... De a Nirvana a kedvencem.

11. Mi a kedvenc ételed, italod?
Kedvenc ételem kifejezetten nincs, mindent megeszek. De leginkább a magyar konyha az, ami minden mennyiségben jöhet. Mivel pedig Békés megyei vagyok, a disznótorosra ez kiváltképp igaz.

12. Ha elutazhatnál bárhová a világon, merre mennél?
Alaszkába, nagyon tetszik az ottani életforma. Van egy sorozat, a Miért éppen Alaszka?, ott ragadott magával a hangulata.

13. Mit vársz az előttünk álló felkészüléstől, illetve a tavaszi szezontól?
Remélem, egy kemény felkészülésen esünk majd túl, ami persze sérülésmentes lesz mind a saját, mind pedig a csapat részéről. És szeretnék egy érmet nyerni, legyen az bronz, ezüst vagy arany. Természetesen az utóbbinak örülnék a legjobban.

13 + 1. Mi az életfilozófiád, mottód?
A család a legfontosabb. Talán ez az idézet, ami a Keresztapa című filmben hangzik el.

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr6115351180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása