Erős Vár FC

Seregszemle: szombaton folytatódik az idény!

2021. február 04. - ErosVarFC

Három felkészülési mérkőzés után szombaton ismét tétmeccsen lép pályára együttesünk: a több mint három hónapos kihagyás után az Ember-Előny csapatát fogadjuk hazai pályán. A kényszerszünet alatt több játékosunk is felépülhetett, regenerálódhatott, és bár voltak, akik a koronavíruson is átestek, összességében mégis kijelenthetjük, hogy újult erővel, feltöltődve várjuk a folytatást. Nézzük meg közelebbről az érintetteket!

blog_2.jpg

Közvetlenül a vírus miatt egyedül Bakonyi Petinek kellett meccseket kihagynia, őt még szeptemberben döntötte le lábáról a járvány. Középpályásunk azóta megfelelő állapotba került, az edzések alapján jó kondícióban várhatja a folytatást. A vírust korábban Bednárik Misi is elkapta, de szerencsére ő is újra egészséges. Középpályásunk az egészségügyben való helytállása miatt ősszel kevesebbszer tudott rendelkezésünkre állni, de a járványhelyzet csillapodásával remélhetőleg az ő játékára is gyakrabban lehet majd számítani.

Kapitányunk, Regős Matyi elsősorban a hátával bajlódott, de az egyéni edzéseknek is köszönhetően úgy tűnik, felépülése majdhogynem teljes. A sérülésből visszatérők között Reichert Dávidot is megemlíthetjük, aki bokaproblémák miatt ősszel sajnos egyáltalán nem tudott a csapat rendelkezésére állni, továbbá újra a csapattal edz Horváth Sanyi és Schranz Áron is (mindketten térdsérüléssel küszködtek korábban). 

Mint korábban beszámoltunk róla, a szezont elképesztő formában kezdő Bakonyi Pali térdszalagszakadást szenvedett. Csapatunk egyik legnehezebb feladata tavasszal támadónk pótlása lesz, ő szerezte ugyanis ősszel lőtt góljaink majdnem felét. Fabiny Marci térdszalagja szintén elszakadt még szeptemberben, de jelenleg arra is van esély, hogy Németországból hazatérő játékosunk pályára lépjen a tavaszi szezon második felében. Egy kisebb húzódás miatt idei első meccsünkön Paulik Tomira sem számíthatunk, mindazonáltal a keret egyértelműen biztatóbb állapotban van az őszi helyzethez képest.

Csapatunk - sajnos zárt kapuk mögött - február 6-án kezdi meg a tavaszi szezont a 10. fordulóból elmaradt mérkőzéssel.

Hajrá, EVFC! #KellEgyCsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr3816416132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása