Erős Vár FC

Javítottunk a hétvégi botlás után, célunk egy újabb győzelem

2019. október 12. - ErosVarFC

Egy hete hazai pályán szenvedtünk váratlan vereséget a Merkapt SE csapatától, majd kedden a Rákosligeti AC ellen javítottunk. Holnap - a bajnoki szezon 7. fordulójában - a Budakeszi SC vendégeként lépünk pályára. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy begyűjtsük a három pontot, és felzárkózzunk az élbolyhoz.

evfc119.jpg

Hiába alakítottunk ki mezőnyfölényt a Merkapt elleni hazai mérkőzésen, lehetőségeink sorra kimaradtak, ez pedig megbosszulta magát: a kontrafocira beálló vendégek kétszer is mattolták védelmünket a második félidő derekán. Ugyan a hajrában Bakonyi Pali révén, aki szezonbeli első gólját szerezte, szépíteni tudtunk, az összecsapás legvégén, kihasználva azt, hogy kitámadtunk, ellenfelünk újfent betalált, meglepetésre elorozva ezzel otthonunkból mindhárom pontot.

evfc122.jpg

A második fordulóból elhalasztott, Rákosligeti AC elleni találkozón (ahogy a hétvégén is) mi irányítottuk a játékot, dominanciánk azonban ezúttal eredményességgel is párosult: Tóth Ágoston korai góljára - egy remekbe szabott távoli lövéssel - ugyan még tudtak válaszolni a vendégek, újabb találatainkra (Regős Matyi, Reichert Dávid) ellenben már nem. Mindhárom beköszönő játékosunk első bajnoki gólját szerezte az idényben. 

evfc121.jpg

Soron következő ellenfelünk, a Budakeszi SC a bajnoki tabella tizedik helyén áll, csupán egy ponttal lemaradva tőlünk. Ha szeretnénk megerősíteni középmezőnybeli pozíciónkat, egyúttal felzárkózni az élbolyhoz, mindenképp el kell hoznunk otthonukból a három pontot. Hálás köszönet mindazoknak, akik a mögöttünk álló hét napban támogatták csapatunkat, Budakeszin is nagy szeretettel várjuk szurkolóinkat!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc120.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr915192402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása