Erős Vár FC

Előzetes: BÜSKE - Erős Vár FC

2019. szeptember 14. - ErosVarFC

Holnap este - a bajnoki szezon harmadik fordulójában - ismét pályára lép csapatunk: a BÜSKE otthonába látogatunk. A mérkőzésre bő kerettel, bizakodóan készülünk, szeretnénk megszerezni első győzelmünket a pontvadászatban.

evfc107.jpg

Vereséggel kezdtük a 2019/2020-as bajnoki idényt (4-1-re kikaptunk a Törökbálinti FC vendégeként), a múlt hétvégi meccsünk pedig - ellenfelünk kérésére - elmaradt, így egyelőre pont nélkül állunk a tabellán. Soron következő, ügyvédek alkotta ellenfelünk is hasonló cipőben jár, ők az első fordulót hagyták ki, majd egy hete szenvedtek súlyos, hatgólos vereséget az Inter CDF SE otthonában.

A Budapest Kupa első körében, a BLSZ IV-es Kőbányáért Egyesület ellen sikerrel megvívott találkozón lehetőségünk nyílt arra, hogy feledtessük szurkolótáborunkkal a balul sikerült szezonnyitót, most pedig az a célunk, hogy megkezdjük a felzárkózást bajnoki csoportunk elitjéhez. Eddig egy alkalommal - klubunk történetének első meccsén - léptünk pályára a Népfürdő utcában, akkor sikerült elhozni aktuális vendéglátónk otthonából a három pontot. 

Az összecsapáson nagy szeretettel várjuk szurkolóinkat, ismét szükségünk lesz támogatásukra!  

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc106.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr8815086678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása