Erős Vár FC

Előzetes: Erős Vár FC - Puebla 13 FC

2019. szeptember 20. - ErosVarFC

Bár derekasan küzdöttünk magasabb osztályú ellenfelünk otthonában, a BLSZ I-es REAC magabiztos játékkal búcsúztatott minket a Budapest Kupából. Szurkolótáborunknak köszönhetően azonban a kiesés ellenére is felejthetetlen élmény marad a szerda este, klubunk szimpatizánsai ugyanis varázslatos atmoszférát teremtettek a Budai II László Stadionban. Csapatunknak nincs sok ideje a pihenésre: holnap - a bajnoki idény negyedik fordulójában - a Puebla 13 FC gárdáját fogadjuk hazai pályán.

evfc108.jpg

Soron következő ellenfelünk remekül kezdte a szezont: előbb a BP. Erdért SE, majd a Városgazda együttesét múlták felül, s legutóbb - az Inter CDF elleni összecsapásukon - is csak egy hajrában bekapott góllal maradtak le a pontszerzésről. Három fordulót követően a bajnoki tabella negyedik pozícióját foglalják el, tehát perpillanat a BLSZ III 2. csoportjának éllovasai közé tartoznak.

evfc110.jpg

Régi ismerősünk, a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium volt diákja, Gidály Misi szerdán duplázott ellenünk.

A Puebla eddigi eredményeiből kiindulva semmiképp sem számíthatunk könnyű mérkőzésre, ugyanakkor szeretnénk folytatni - a BÜSKE otthonában kivívott győzelemmel - megkezdett utat, felzárkózásunkat a bajnokság legjobban startoló klubjaihoz. Hálás köszönet mindazoknak, akik szerdán kilátogattak a kupameccsünkre, és támogatták csapatunkat, holnap is szeretettel várunk mindenkit, nagy szükségünk lesz a biztatásra!   

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc109.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr7315137040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása