Erős Vár FC

Idegenben zárjuk az őszi szezont

2019. november 23. - ErosVarFC

Múlt hétvégén sajnos nem sikerült folytatni a nagycsapatok elleni győztes szériát, ám a mutatott játék alapján – néhány korábbi vereséggel ellentétben – ezentúl nem lehetünk elégedetlenek. Az Inter CDF SE elleni 2-0-ás vereség ezzel együtt is azt jelenti, hogy a bajnokság második felére valószínűleg az alsóházból fordulunk majd rá.

evfc139.jpg

Óvatosan és fegyelmezetten léptünk pályára a második helyet elfoglaló ellenfelünk ellen, hiszen az ezt megelőző 11 mérkőzésen összesen 40 gólt szereztek. Elővigyázatosságunk megalapozottnak bizonyult: az Inter az első perctől kezdve rengeteg futómunkát tett bele a mérkőzésbe, rendkívül gyors tempót diktálva. Többnyire jól álltuk a sarat, stabilan védekeztünk, és próbáltuk türelmesen járatni a labdát. A nyomás azonban beérett: egy távoli lövés először még csak a kapufán csattant, azonban negyed óra elteltével kissé beragadtunk, ellenfelünk jó ütemben kilépő csatára pedig szépen helyezte a felső sarokba a védelem fölött átívelt labdát. A 28. percben megduplázták előnyüket, miután a balszélsőjük betört az alapvonal mellett, majd a visszagurított labdát a második vonalban érkező játékos vágta a hálóba.

evfc138.jpg

A második félidőre érezhetően lassított ellenfelünk, valószínűleg ők is elfáradtak a saját tempójukban. Ennek, és a saját küzdőszellemünknek köszönhetően támadásban is feljavult a játékunk, többször szép akciókat vezetve jutottunk el a kapu közelébe, de az utolsó passzokba, megoldásokba rendre hiba csúszott, egy alkalommal pedig a játékvezető fújt be könnyű síppal egy enyhe kontaktot a védők javára. Ellenfelünk is el-eljutott kapunkig, két nagyobb lehetőségüket azonban ők is kihagyták, így nem változott a félidőben beállt eredmény.

Az elmúlt hetekben mutatott játék fejlődést jelent a szezon első részéhez képest, de jó lenne, ha ezt a tavaszi szezonban már győztes meccsek is jeleznék. Mielőtt azonban a téli szünet megkezdődne, vár még ránk egy utolsó, papíron még nehezebb mérkőzés: a listavezető Budatétény SE pályáján játszunk ma este hat órakor. Mindenkit szeretettel várunk, a támogatásra most is nagy szükségünk van!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc137.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr3415320500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása