Erős Vár FC

Előzetes: Erős Vár FC - Törökbálinti FC

2020. március 06. - ErosVarFC

Véget ért a téli felkészülési időszak: holnap ismét bajnoki mérkőzésen lép pályára csapatunk. A 2019/2020-as idény 14. fordulójában a bajnokság egyik legerősebb csapatát, a Törökbálinti FC-t fogadjuk hazai pályán.

evfc144.jpg

Másfél hónapos, rendkívül tartalmas téli felkészülésünk után kezdetét veszi a tavaszi idény, melynek során mind közösségünket, mind pedig bajnoki pozíciónkat szeretnénk megerősíteni. Első körben komoly kihívás vár csapatunkra, ugyanis a hét meccses győzelmi sorozattal büszkélkedő Törökbálinti FC látogat otthonunkba. Vendégeink, akik szorosan tapadnak az éllovas Budatétény SE gárdájára (pontszámbeli különbség nincs a két csapat között), ősszel rendkívül magabiztos játékkal, 4-1-re vertek minket. Nem mi vagyunk tehát a párharc favoritjai, célunk ugyanakkor, hogy szervezetten és elszántan fogadjuk jó erőkből álló ellenfelünket.

Az összecsapáson mindenkit nagy szeretettel várunk, mint mindig, most is nagy szükségünk lesz szurkolóink támogatására!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr1415507156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása