Erős Vár FC

Nagyító alatt: Horváth Sándor

2019. szeptember 28. - ErosVarFC

Régi-új sorozatunk következő részében támadónkat, Horváth Sanyit ismerhetitek meg közelebbről. Sanyi, aki egy éve csatlakozott klubunkhoz, eddig tizenhárom alkalommal öltötte magára a kék-fehér mezt, s négyszer volt eredményes színeinkben (góljait az előző szezon tavaszi mérkőzésein szerezte, a CSHC 94 FC elleni siker során csereként beállva duplázott).

evfc114.jpg

1. Melyek az első focival kapcsolatos élményeid?
Az első focival kapcsolatos élményeim a gyerekkoromhoz köthetőek, amikor még az igazi utcai focit nyomtuk. Összejöttünk páran az utcán, fogtunk 4 db nagyobb követ, azok voltak a kapuk, és volt, hogy órákon át csak játszottunk. Kötetlenül, a saját szabályaink szerint.

2. Milyen érzés volt először belépni csapatunk öltözőjébe?
Volt egy minimális izgulás, ami azt gondolom természetes, ha valaki úgy dönt, hogy most akkor csatlakozik egy új közösséghez. Viszont ez hamar el is múlt. A csapat jól fogadott, nyitottak voltak, már az elején látszott, hogy ez egy jó közösség.

3. Miben látod közösségünk erejét?
A nyitottság és az elfogadás. Ez a kettő, ami elsőre eszembe jut. És azt gondolom, hogy ez a kettő fontos tényezői annak, hogy egy csapat jó közösség is legyen. A miénk az.

4. Mi a legszebb csapatunkkal kapcsolatos emléked?
Talán az, amikor egy 6:0-ás vereség után arról kezdtünk el beszélni az öltözőben, hogy mi az, amit jól csináltunk, hogyan tudunk ebből építkezni. Pozitívak tudtunk maradni, tudtunk előre nézni. Ezt jó volt megélni.

5. Ki az a játékos együttesünkből, akivel a legjobban megérted magad a pályán, és azon kívül?
Erre nehéz válaszolnom, mert ezek még nem nagyon alakultak ki, de ha választanom kell valakit, akkor Dávidot mondanám, mégpedig egy konkrét meccs miatt, ahol két gólpasszt is adott nekem. A pályán kívül Ambrus és Fabiny Marci azok, akikkel korábban már dolgoztunk együtt, tartottunk foci edzéseket.

6. Játékosként mit tartasz legfőbb erényednek, illetve gyengédnek?
Legfőbb erényem talán a gyorsaságom és az, hogy alázatos vagyok. Legnagyobb gyengeségem jelenleg talán az, hogy kevés az önbizalmam. Mi előtt a csapathoz kerültem két és fél évig sérült voltam, volt egy térd sérülésem, ami nem akart elmúlni. Ez után nehéz volt visszatérni, mert éreztem, hogy már nem megy olyan jól a játék, és ez nagyon zavar. Még nem tért vissza az önbizalmam.

evfc115.jpg

7. Ha épp nem focizol, mivel töltöd legszívesebben szabadidődet?
Jelenleg nincs túl sok szabadidőm, de ha tehetem, akkor próbálok kikapcsolódni a barátnőmmel vagy meglátogatom a családot.

8. Van-e kedvenc filmed, sorozatod?
Kedvenc sorozatom egyértelműen a Game of Thrones. Kedvenc filmem nem nagyon van, sok filmet szeretek.

9. Szeretsz olvasni, van-e kedvenc könyved?
Szeretem Rejtő Jenő könyveit, azok közül a kedvencem talán A tizennégy karátos autó.

10. Milyen zenét hallgatsz a legszívesebben?
Leginkább R&B, hiphop, pop vagy latin zenéket hallgatok.

11. Mi a kedvenc ételed, italod?
Kedvenc ételem a rántott hús, azt nem tudom megunni. Kedvenc italom nem nagyon van, leginkább vizet iszom.

12. Ha elutazhatnál bárhová a világon, merre mennél?
Nagyon szeretem a természetet. Ha bárhova mehetnék, akkor olyan helyet választanék, ahol a természetből a lehető legtöbbet lehet látni.

13. Mit jelent számodra egy evangélikus klubban futballozni?
Számomra mindig is nagyon fontos volt az Istenbe vetett hitem, ez segített át sok nehézségen. A focit mindig is imádtam. Nem csak azért, mert ezt tartom a világ legjobb sportjának, hanem mert egy nagyon jó eszköznek tartom arra is, hogy jó közösségeket tudjunk építeni. És részese lenni egy olyan csapatnak, ahol mindkettő megvan, az egy főnyeremény.

13+1. Mi az életfilozófiád, mottód?
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr3915180674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása