Erős Vár FC

Zajlik a pontvadászat: célunk a felzárkózás!

2019. szeptember 27. - ErosVarFC

Vasárnap este - a bajnoki szezon 5. fordulójában - ismét pályára lép együttesünk: a (szintén középmezőnybeli) 33 FC csapata fogad minket Budafokon. Múlt szombaton, a Puebla 13 FC elleni összecsapáson kiengedtük a kezünkből a győzelmet, így a Promontor utcában nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy ismételten pontokat hullajtsunk.

evfc112.jpg

Nagyjából egy héttel ezelőtt az idényt kiválóan kezdő Puebla gárdáját fogadtuk hazai pályán. A mérkőzés első játékrészében ugyan nem játszottunk jól (ellenfelünk irányított, illetve alakított ki nagyobb lehetőségeket), a második félidőre azonban feljavult a teljesítményünk, és Paulik Tomi gyönyörű góljával a 63. percben meg is szereztük a vezetést (támadónk második idénybeli találatát szerezte ezzel, legutóbb a Budapest Kupában volt eredményes). A vezető gól megszerzése után szinte kapásból kiállították ellenfelünk egyik játékosát, ennek ellenére azonban a vendégek - kihasználva védelmi megingásunkat - néhány perccel később egyenlíteni tudtak. Bár a hajrában többször is megszerezhettük volna a győztes találatot, lehetőségeink sajnos sorra kimaradtak.

evfc113.jpg

Két nap múlva lehetőségünk nyílik a javításra, és élnünk is kell ezzel az eséllyel, ugyanis csak így lehet esélyünk a felzárkózásra a BLSZ III 2. csoportjának legjobbjaihoz. Soron következő ellenfelünk, a 33 FC az ESMTK együttesét ugyan legyűrte az első fordulóban, ezután viszont csak döntetlenre futotta erejükből a BP Erdért SE otthonában, majd kikaptak a Városgazdától. Hozzánk hasonlóan négy forduló elteltével (egy mérkőzéssel azonban kevesebbet játszva) négy ponttal állnak a bajnoki tabellán.

Fennállásunk során eddig kétszer léptünk pályára Budafokon (még a BLSZ IV-ben, a MUN SE II, majd a Rend-Őr 07 FC vendégeként), és mindkét mérkőzést sikerrel abszolváltuk. Remélhetőleg hétvégén harmadik győzelmünket is megszerezzük a Promontor utcában! Hálás köszönet mindazoknak, akik kilátogattak múlt heti mérkőzésünkre, vasárnap is nagy szeretettel várjuk szurkolótáborunkat, szükségünk lesz a biztatásra!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc111.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr9715175000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása