Erős Vár FC

Hivatalos közlemény: visszatért korábbi vezetőedzőnk!

2020. január 31. - ErosVarFC

Vége az átmeneti időszaknak: klubunk megállapodott bajnokcsapatunk vezetőedzőjével, Benkovics Attilával, aki első körben a 2019/2020-as szezon végéig vállalta el csapatunk irányítását. Fogadjátok szeretettel Attila bá' közösségünkhöz írt nyílt levelét!

evfc143.jpg

Adósság

,,Senkinek semmivel ne tartozzatok, hanem csak azzal, hogy egymást szeressétek; mert aki szereti a felebarátját, a törvényt betöltötte.” / Róma 13:8 /

Lelkem jobb pillanataiban rám szakadnak ezek a szavak, és néha könyörtelenül elszámoltatnak életem érzelmi adósságaival. Sokaknak és sokkal tartozom, és csak egy báránynak, pontosabban a BÁRÁNYNAK köszönthetem, hogy még nem kérték számon a szeretetem elcsalását. Sokkal tartozom egy csupa-csupa jóakarattal bíró, fiatalemberekből álló kis közösségnek is, egy olyan focicsapatnak, amelyet nemcsak a labdarúgás szeretete tart össze, hanem egy ennél sokkal fontosabb élmény, a Teremtő szeretetének a megismerése és megtapasztalása. Csodálatos emlékeket őrzök az Erős Vár FC játékosairól, és bár egy hirtelen döntés következményeként az új csodák közös megélése egy időre fel lett függesztve, most jött el az a pillanat, hogy elkezdjek törleszteni valamennyit az adósságomból. Váratlan és egyben megtisztelő volt a srácok felkérése a közös munka folytatására, ami több okból is nehéz , de nem lehetetlen feladat. Nehéznek, mert egyrészt a csapattal előttem dolgozó edzők remek munkát végeztek, másrészt azért, mert az én személyes helyzetem pillanatnyilag nem teszi lehetővé, hogy mindig és minden körülmények között a csapat rendelkezésére álljak. A tisztesség és a becsület is megkívánja, hogy megjegyezzük, szerepem egyelőre csak átmeneti és kísérleti jellegű, mert a srácok mindenképpen megérdemlik, hogy egy olyan edzővel készüljenek fel a mérkőzésekre, aki teljes szívvel tudja ellátni a feladatát. Minden hátráltató körülmény ellenére bátran ki merem jelenteni, hogy a csapat vezetőinek az elvárásai és az én szemléletmódom a fociról a megbeszéléseink során összeölelkeztek. Közös célként határoztuk meg a keresztény gondolkozás képviseletét a labdarúgásban, a csapategység szorosabbá tételét, a játék örömének a feláldozhatatlanságát az eredményesség oltárán. Bízom benne, hogy amennyiben a megfogalmazott célok összhangban vannak Isten akaratával, nem marad más dolgunk, csak az, hogy kérjük az Ő áldását a munkánkra!

Szeretettel: Benkovics Attila

Holnap délután a szintén BLSZ III-as Tabáni LC ellen vívjuk meg az év első felkészülési mérkőzését. A találkozó, melyen minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk, 15:00-kor kezdődik majd a BEAC Sporttelepen!  

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr8615449064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása