Erős Vár FC

Előzetes: Törökbálinti FC - Erős Vár FC

2019. augusztus 31. - ErosVarFC

Holnap este Budaörsön lép pályára csapatunk: a BLSZ II-ből kiesett Törökbálinti FC vendégeként kezdjük meg a 2019/2020-as idényt.

evfcphoto5.jpg

Múlt hét szombattól szerdáig Szarvason hangolódtunk az induló szezonra, ahol - az edzések és a különböző csapatépítő programok mellett - immáron harmadjára mérkőztünk meg a helyi U19-esekkel. A bajnoki rajtot megelőző utolsó felkészülési meccsünkön, egy fordulatokban gazdag mérkőzésen 6-4-es vereséget szenvedtünk fiatal ellenfelünktől (gólszerzőink: Schranz Áron 2, Regős Mátyás, Bakonyi Pál).

Az új szezont idegenben, a Törökbálinti FC otthonában kezdjük meg, ahol vélhetően kemény összecsapás vár majd csapatunkra. Vendéglátóink ugyanis magasabb osztályból kerültek a BLSZ III 2. csoportjába: a 2018/2019-es idényt a 13. helyen végezve estek ki a BLSZ II-ből.

Jó hír, hogy keretünk négy játékossal is erősödött a nyár folyamán: Vízer Kristófot, Labossa Tamást, Keresztes Domonkost, illetve Paulik Tamást a jövő héten fogjuk bemutatni.

A holnap esti mérkőzésen szeretettel várjuk szurkolóinkat, szükségünk lesz a biztatásra!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfcphoto4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr9215033296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása