Erős Vár FC

Az év utolsó hazai meccsére készülünk

2019. november 15. - ErosVarFC

Igencsak hullámzó formát mutatunk az elmúlt hetekben: bravúros győzelmeket arattunk az előttünk álló Rákosmenti KSK II és Erdért SE ellen, viszont fájdalmas vereségeket szenvedtünk alsóházi csapatokkal szemben, a múlt hétvégén például a pestszentlőrinci Városgazda otthonában, egy hideg, esős találkozón.

evfc136.jpg

Bizonytalanul kezdtük a mérkőzést, amit ellenfelünk egy szerencsés góllal meg is bosszult, viszont még az első negyedórában sikerült megfordítanunk az állást: előbb Bakonyi Peti egyenlített egy pontos fejessel Reichert Dávid szögletét követően, két percre rá pedig Regős Matyi támadott le agresszívan egy védőt, megszerezte tőle a labdát, majd a kapust megkerülve gurított a kapuba. A szünetre viszont már döntetlennel mentünk, mert a félidő végén ellenfelünk szöglete után saját játékosunkról pattant a labda a kapuba.

evfc135.jpg

A második félidőre szerkezetet váltottunk, ami feljavította játékunkat, viszont ismét a Városgazda jutott előnyhöz: ismét egy szöglet után találtak be, a sokszoros strandfoci-válogatott Ughy Márk pazar mozdulattal ollózott, Tóth-Salamon Ákosnak esélye sem volt védeni. Regős Matyi kicsivel később még egyenlíteni tudott, azonban körülbelül egy percre rá jött a hidegzuhany: egy védelmi kihagyást követően a kiugró ellenfelünk könnyűszerrel szerzett újabb gólt. Bár a hazaiak büntetőből akár növelhették is volna előnyüket, a hátralévő időben több gól már nem esett (jellemzően a mezőnyben zajlott a játék), így sajnos vereséget szenvedtünk.

Az őszi idény utolsó két fordulójában a tabella első két helyezettje ellen játszunk, november 16-án este hét órakor a Siketeken fogadjuk a második Inter CDF SE-t. Remélhetőleg tartjuk magunkat a robinhoodi szokásainkhoz, és sikerül három pontot szereznünk egy erősebb ellenféllel szemben. Nagy szeretettel várunk minden szurkolónkat, szükségünk lesz buzdításukra, hogy jó eredményekkel vonulhassunk a téli pihenőre!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat
 evfc134.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr1615308084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása