Erős Vár FC

Hazai pályán javíthatunk: a Merkapt együttesét fogadjuk a Siketeken

2019. október 04. - ErosVarFC

Vasárnap fordulatos mérkőzésen szenvedtünk 6-4-es vereséget Budafokon, a 33 FC otthonában, nem sikerült tehát megszereznünk második szezonbeli győzelmünket. Holnap - a pontvadászat 6. fordulójában - hazai pályán javíthatunk: a szintén négypontos (de egy mérkőzéssel többet játszó) Merkapt SE együttesét fogadjuk a Siketeken.

evfc117.jpg

Négyszer is eredményesek voltunk a 33 FC elleni összecsapás első játékrészében (Paulik Tomi kétszer is betalált, így már négy gólnál jár az idényben, míg Jassoy Benjamin és Vízer Kristóf is első tétmeccsen jegyzett találatát szerezte kék fehérben), sajnos azonban ellenfelünk sem maradt adós a gólokkal, s bár a szünetre még 4-3-as vezetéssel mehettünk, míg a hazaiak - megismételvén első félidei teljesítményüket - a második játékrészben is háromszor kapitulálták védelmünket, mi már nem szereztünk újabb gólt, így végül pont nélkül távoztunk Budafokról. 

evfc118.jpg

Soron következő ellenfelünket, a Merkapt gárdáját még a BLSZ IV-ből ismerjük: a 2016/2017-es szezonban kétszer is (idegenben és hazai pályán egyaránt) legyőztük őket. Remélhetőleg - két év szünet után - folytatni tudjuk sikerszériánkat, és holnap otthon tartjuk a három pontot, ez elengedhetetlen feltétele ugyanis annak, hogy feljebb lépjünk a bajnoki tabellán. Hálás köszönet mindazoknak, akik vasárnap támogatták csapatunkat, a holnapi mérkőzésen is nagy szeretettel várjuk szurkolótáborunkat, szükségünk lesz a biztatásra!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc116.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr115188046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása