Erős Vár FC

A sereghajtó otthonába látogatunk

2019. október 26. - ErosVarFC

Múlt hétvégén - idénybeli legjobb teljesítményünket nyújtva - hazai pályán diadalmaskodtunk a pontvadászat élcsapatai közé tartozó Rákosmenti KSK ellen. Holnap - a bajnoki szezon 9. fordulójában - a sereghajtó ESMTK otthonába látogatunk, ahonnan mindhárom pontot el kell hoznunk, amennyiben folytatni akarjuk a felzárkózást.

evfc129.jpg

Meglepetésre nagyarányú győzelmet arattunk a Rákosmenti KSK  együttese elleni összecsapáson: 5-1-re vertük vendégeinket. Ugyan első gólunkat büntetőből szereztük, s ellenfelünk a második játékrészben kilenc emberre fogyatkozott (tegyük hozzá, jogosan), kifejezetten szervezetten és hatékonyan játszottunk a mérkőzésen, sikerünk tehát nem volt érdemtelen. Az összecsapás során részünkről eredményes volt Regős Laca, Bakonyi Pali, Regős Matyi (csapatkapitányunk kétszer is!) és Tóth Ágoston is. 

evfc127.jpg

Soron következő ellenfelünk, az ESMTK gárdája mindeddig nyeretlen, s mindössze egy pontot gyűjtött be nyolc forduló elteltével, biztosak lehetünk azonban abban, hogy nem lesz könnyű dolgunk ellenük. Középmezőnybeli pozíciónk ugyan jelen pillanatban stabil, ha feljebb szeretnénk lépni, elengedhetetlen, hogy három ponttal zárjuk a pesterzsébeti túrát. Hálás köszönet mindazoknak, akik egy hete hozzásegítették csapatunkat a győzelemhez, holnap is nagy szeretettel várjuk szurkolóinkat, szükségünk lesz a támogatásra!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc128.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr2815265374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása