Erős Vár FC

Előzetes: Erős Vár FC - Műegyetemi FC II.

2018. szeptember 27. - ErosVarFC

Idénybeli három bajnoki meccsünk mindegyikét megnyertük, így jelenleg a bajnoki tabella első helyét foglaljuk el. Szombaton - a szezon ötödik fordulójában - szeretnénk folytatni jó sorozatunkat.

evfc18.jpg

Soron következő ellenfelünk, a Műegyetemi FC II. két vereséggel (Airnergy FC, MAFC Wanderers) kezdte az idényt, s bár a mögöttünk álló hétvégén - a Rug-6 FC ellen - értékes pontot tudtak menteni, továbbra is kiesőhelyen állnak. A papírforma tehát most mellettünk szól, de ahogy azt vezetőedzőnk is kiemelte, nem szabad lebecsülnünk ellenfelünket, s szombaton is abban a szellemben kell majd pályára lépnünk, ahogy azt az eddigi fordulók során tettük.

A találkozón sajnos több játékosunkat - így például az FFC ellen duplázó Regős Matyit is - nélkülöznünk kell, ugyanakkor a zöld-fehérek ellen nem játszó kulcsembereink visszatérhetnek sérülésükből.

Az összecsapáson természetesen mindenkit nagy szeretettel várunk, szükségünk lesz a támogatásra!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr8214266131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása