Erős Vár FC

Előzetes: Műegyetemi FC II. - Erős Vár FC

2019. április 06. - ErosVarFC

Holnap - a bajnoki szezon 18. fordulójában - a Műegyetemi FC II. vendégeként lépünk pályára. Soron következő, a tabella 11. pozícióját elfoglaló ellenfelünket ősszel magabiztos játékkal vertük meg, ahhoz azonban, hogy továbbra is harcban legyünk a dobogóért, most is be kell gyűjtenünk a három pontot. Ehhez pedig összefogásra lesz szükségünk.

evfc81.jpg

A héten szomorú ténnyel kellett szembesülnie csapatunknak: vezetőedzőnk, Polgár Feri munkahelyi okok miatt kénytelen volt bejelenteni,  hogy az idény hátralevő fordulóiban nem tudja irányítani együttesünket. Hogy nyártól folytatni tudjuk-e a közös munkát, az még kérdéses, az azonban biztos, hogy a következő hetekben egy játékosokból álló testület kormányozza majd a csapatot. Ferinek innen is köszönjük odaadó és eredményes munkáját, és ha a körülmények úgy adódnak, várjuk vissza gárdánk élére!

Nincs könnyű helyzetben tehát csapatunk, de a holnapi mérkőzésen, valamint a hátralevő fordulókban bizonyíthatjuk közösségünk erejét. Az összecsapáson szeretettel várjuk szurkolóinkat, mint mindig, most is nagy szükségünk lesz támogatásukra!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat!

evfc82.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr4214743121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása