Erős Vár FC

Összefoglaló: Műegyetemi FC II. - Erős Vár FC 0-5

2019. április 09. - ErosVarFC

Magabiztos győzelemmel hagytuk magunk mögött az elmúlt hetet. A Műegyetemi FC II. csapata ellen végig fölényben játszva, öt gólt szerezve értünk el újabb három pontot. Bizakodásra ad okot a jövőre nézve az is, hogy a bajnokság során először hoztunk le két egymást követő mérkőzést is kapott gól nélkül.

evfc83.jpg

Múlt hétvégi mérkőzésünk után bizakodva, de nem elbizakodottan vártuk a 18. fordulót, hiszen ellenfelünk ősszel megmutatta, hogy a tabellán elfoglalt helyezésétől függetlenül igen összeszedetten és szervezetten képes védekezni, akkor jelentősen megnehezítve a dolgunkat. Csapatunból hiányzott az ötödik sárga lapját követő eltiltását töltő Tóth Ágoston, először kapott viszont kezdőként szerepet Horváth Sándor. További változást jelentett, hogy ez volt az első mérkőzés, amin a sajnálatos hétközi híreket követően már nem Polgár Ferenc, hanem egy játékosokból álló testület irányított.

Hamar magunkhoz vettük az irányítást, aminek szerencsére gyorsan meg is lett az eredménye: Reichert Dávid próbálta kiugratni Bakonyi Palit, a passzt egy védő ugyan meggátolta, de a labda Dávid elé pattant, aki a tizenhatos vonaláról laposan kilőtte a rövid alsó sarkot. A félidő közepén aztán el is döntöttük a mérkőzést: Pali négy percen belül kétszer is eredményes volt a bal szél felől indulva.

A második félidőre némileg változtattunk a csapaton, de a nyomás folytatódott; bár nagy helyzetből keveset dolgoztunk ki, végig kapuja elé szorítottuk a végig rendkívül szimpatikusan játszó hazaiakat, többek között számtalan szögletet is elvégezve. További két gólt sikerült lőnünk: a 61. percben Schranz Áron kísérletét még védte a kapus, Horváth Sanyi azonban résen volt, és bepofozta a kipattanót. Nyáron igazolt támadónk első találatát szerezte az EVFC színeiben, innen is gratulálunk neki! Tizenkét perccel később Áron második gólpasszából Dávid szerezte meg az ötödik gólt egy szépen eltalált távoli lövéssel, így állítva be a végeredményt.

Győzelmünknek köszönhetően ideiglenesen ismét felléptünk a harmadik helyre, ugyanis a MAFC Wanderers–Csillaghegyi MTE rangadó 3-1-es vendégvezetésnél botrányba fulladt és félbeszakadt, ezért a szövetség üléséig nincs végleges ítélet a pontok sorsáról.

Szurkolóinknak köszönjük a folyamatos és lelkes biztatást, várunk mindenkit szeretettel jövő vasárnap is!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

table5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr1614750751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása