Erős Vár FC

Összefoglaló: Erős Vár FC - RAFC 1-3

2018. szeptember 06. - ErosVarFC

Bár nagyot küzdöttünk, nem sikerült a bravúr: BLSZ I-es ellenfelünk búcsúztatott minket a Budapest Kupa 2018/2019-es kiírásából.

evfc6.jpg

Ugyan a papírforma alapján csekély eséllyel vágtunk neki a kedd esti Budapest Kupa-összecsapásnak, szerettük volna bebizonyítani, hogy egy magasabb osztályú ellenféllel szemben is képesek vagyunk felvenni a kesztyűt.

A mérkőzés első félidejében, bár fegyelmezetten és harcosan, csapatként küzdve játszottunk, sajnos ellenfelünk - rutinosan kihasználva csekély számú lehetőségét -  előbb egy szabadrúgásból, majd akcióból is mattolta védelmünket. A játékrész második felére már nekünk is megvoltak a helyzeteink, sajnos azonban nem sikerült élnünk ezekkel.

lineup1.jpg

A második félidőben ellenfelünk egy tökéletesen eltalált távoli lövéssel tovább növelte előnyét, azonban a háromgólos hátrány ellenére sem adtuk fel a meccset, s Reichert Dávid révén, aki higgadt fejjel értékesített egy ziccert, szépíteni tudtunk. 

A RAFC - ekkor már kissé fáradt - játékosait láthatólag megfogta a bekapott gól, átvettük tehát a játék irányítását, sőt a hajrában emberelőnybe is kerültünk, köszönhetően egy jogos, két taktikai faultot követő kiállításnak. Ezt követően tovább faraghattunk volna hátrányunkból, ám a helyzeteink ellenére újabb gólt már nem szereztünk, így bár emelt fővel, de alul maradtunk a párharcban. 

Köszönjük mindazoknak, akik kilátogattak a mérkőzésre, és támogattak minket! Mivel a hétvégi bajnoki meccsünk elmarad, legközelebb másfél hét múlva lépünk pályára.

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr4614225683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása