Erős Vár FC

Előzetes: Erős Vár FC - Rúg-6 FC

2018. október 04. - ErosVarFC

Kiválóan kezdtük a 2018/2019-es bajnoki idényt: első négy meccsünk mindegyikét megnyertük, így a bajnoki tabella első pozíciójából várhatjuk a hatodik fordulót. Soron következő ellenfelünk a Rúg-6 FC együttese lesz.

evfc21.jpg

Szombati ellenfelünk, a BLSZ IV-ből feljutó Rúg-6 FC pillanatnyilag a bajnoki tabella 10. helyét foglalja el: eddigi öt meccsükből kétszer veszítettek, kétszer ikszeltek, egyszer pedig - az FFC gárdáját felülmúlva - nyertek.

"Következő ellenfelünk a Rúg-6 csapata lesz, ahol a már eddig is látott türelmes játékot várom a srácoktól, továbbá azt, hogy az akaratunkat ráerőltessük ellenfelünkre" - nyilatkozta vezetőedzőnk az összecsapás előtt. "Játékuk erősségeit és gyengéit is ismerjük már, megkaptuk róluk a szükséges információkat, tehát nem lesz más dolgunk, mint kellően felkészülni, és a szokásos akaratos játékunkat nyújtani. Ha így lesz, biztos vagyok benne, hogy a győzelmi sorozatunk tovább fog folytatódni. Várjuk lelkes szurkolóinkat, hogy a siker elérésében ők is segítséget adjanak, és együtt ünnepelhessünk!"

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc22.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr3814282335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása