Erős Vár FC

Előzetes: Erős Vár FC - Inter 04 FC

2018. november 16. - ErosVarFC

Holnap - az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésén-  az Inter 04 FC csapatát fogadjuk hazai pályán. Bár nem számítunk könnyű meccsre, célunk egyértelműen a három pont begyűjtése.

evfc51.jpg

Soron következő ellenfelünkkel eddig kétszer - barátságos mérkőzéseken - találkoztunk, s ugyan a nyári felkészülési időszakban 8-0-ra vertük őket, semmiképp sem becsülhetjük le erejüket. Már csak azért sem, mert azóta jócskán megerősödtek, s jelen pillanatban - tőlünk hét ponttal lemaradva - a bajnoki tabella hatodik helyén állnak. Eddig lejátszott 11 meccsükből ötöt nyertek meg, háromszor ikszeltek, továbbá háromszor veszítettek. 

"Ismerjük az Inter 04 csapatát: hátul szervezettek lesznek, és a középpályán, valamint a támadósorban is van jó focistájuk, aki tud váratlant húzni, lendületet vinni a játékukba. Nekünk nincs más dolgunk, mint ezeket az embereket kivenni a játékból, és türelmesen bedarálni őket. A kulcs a középpályás védekezésünk lesz. Ott kell harcosnak lennünk, és labdát szereznünk, hogy nagy nyomást tudjunk rájuk erőltetni. Szeretném, hogy hátul - az előző heti hibáinkból tanulva - nem adnánk területet a kontráiknak. Ha elől jó döntéseket hozunk majd, akkor újra esélyünk lesz a három pont megszerzésére. Én bízom a csapatomban! Hajrá EVFC!"

Az összecsapáson nagy szeretettel várjuk szurkolóinkat, mint mindig, most is szükségünk lesz a támogatásra!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc52.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr6614375539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása