Erős Vár FC

Összefoglaló: Erős Vár FC - Inter 04 FC 1-1

2018. november 19. - ErosVarFC

Nem sikerült otthon tartanunk mindhárom pontot: döntetlent játszottunk a szervezetten futballozó Inter 04 FC-vel.

evfc53.jpg

A mérkőzés első félidejében mi domináltuk a játékot, míg a Maráczi János irányította vendégek szervezett védekezéssel próbálták hárítani kísérleteinket. Sokáig úgy is tűnt, hogy a játékrészben nem fog gól születni, próbálkozásaink rendre kudarcot vallottak, azonban a 44. percben megtört a jég: Schranz Ambrus szöglete után Regős Laca fejelt az Inter kapujába (lásd a képen), idénybeli harmadik gólját szerezve ezzel. A második félidőben sajnos kevésbé volt határozott a játékunk, ez pedig megbosszulta magát: ellenfelünk a 60. minutumban egyenlíteni tudott. Ezt követően, bár mentünk tovább, komolyabb gólszerzési lehetőséget nem sikerült kialakítanunk, így a három helyett meg kellett elégednünk egy ponttal. A meccs krónikájához hozzátartozik, hogy Regős Matyi komoly bokasérülést szenvedett, innen is kívánunk neki mihamarabbi felépülést!

12_inter_h_kicsi.png

Vezetőedzőnk így értékelte a látottakat:
"Nagyon sajnálhatjuk a szombati meccs eredményét, mert úgy gondolom, a csapat ezúttal is mindent megtett a siker érdekében,  és az első játékrész kimondottan biztató volt. Voltak azonban 5-10 perces rövidzárlataink a második félidőben, így elmaradt a hőn áhított siker. A meg nem ítélt gólokkal [a játékvezetőnek két megkérdőjelezhető ítélete is volt az első félidőben - a szerk.] nem szeretnék foglalkozni, ez sajnos nagyon is a játék része ebben az osztályban, ezzel együtt kell élnünk. Inkább arra helyezném a hangsúlyt, hogy a srácoknak az eddigieknél is többet kell beletenni a következő két hétben, még jobban kell küzdeni egymásért, hogy jó szájízzel mehessünk a téli pihenőre. Nagyon fontos meccsek következnek."

Köszönjük mindazoknak, akik kilátogattak az összecsapásra, és támogattak minket, szurkolóinkat szeretettel várjuk az őszi szezon utolsó meccsein is!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc54.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr2714381826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása