Erős Vár FC

Előzetes: Goldball '94 FC - Erős Vár FC

2018. november 23. - ErosVarFC

Rangadóra készül csapatunk: holnap este a Goldball '94 FC vendégeként lépünk pályára.

evfc56_1.jpg

A 13. forduló derbije komoly téttel bír számunkra: ellenfelünk jelenleg a bajnoki tabella második helyén áll, egy esetleges győzelemmel viszont átvennénk pozíciójukat.  A sárga-feketék eddigi 12 meccsükből 9-szer nyertek, és csupán 3-szor maradtak alul, nem lesz tehát könnyű feladatunk.

evfc55.jpg

"A hétvégi meccsel elérkeztünk egy újabb rangadóhoz" - nyilatkozta vezetőedzőnk az összecsapás előtt. "A srácok bizonyíthatják, hogy egy igazi rangadón is képesek jó teljesítményt nyújtani, és pontot, pontokat szerezni. Én azt gondolom, igen. Fontos, hogy fejben ott legyünk. Egy fizikálisan és harcmodorban is igen erős ellenfél ellen fogunk játszani, csak higgadt, türelmes és végig koncentrált játékkal lehetünk sikeresek. Nagyon fontos lesz ismét lelkes szurkolóink biztatása. Ígérjük nem okozunk csalódást nekik."

Az összecsapáson mindenkit nagy szeretettel várunk, hatványozottan is szükségünk lesz szurkolóink támogatására!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat
evfc56_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr714389928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása