Erős Vár FC

Előzetes: Kormányőr SE - Erős Vár FC

2019. március 09. - ErosVarFC

Holnap délután - a bajnoki idény 14. fordulójában - a Kormányőr SE vendégeként lépünk pályára. Ellenfelünk jelen pillanatban a bajnoki tabella 13. pozícióját foglalja el, papíron tehát mi vagyunk az összecsapás esélyesei.

evfc66.jpg

 "A tavaszi szezon első meccsén egyértelműen azt várom, hogy domináljon a csapatunk, mi irányítsuk a játékot, és megnyerjük az összecsapást" - nyilatkozta vezetőedzőnk a bajnoki rajt előtt. "Óva intek azonban mindenkit, aki úgy gondolja, hogy ez a meccs sétagalopp lesz számunkra." Ősszel, a hazai mérkőzésen kétgólos hátrányból álltunk fel, s gyűjtöttük be végül magabiztosan, hat gólt lőve a három pontot. Ha tartani akarjuk a lépést a bajnokság éllovasaival, akkor most sem érhetjük be ennél kevesebbel.  

A mérkőzésen nagy szeretettel várjuk szurkolóinkat, szükségünk lesz a támogatásra! 

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc67.png

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr2214679016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása