Erős Vár FC

Összefoglaló: Kormányőr SE - Erős Vár FC 2-3

2019. március 12. - ErosVarFC

Ha nehezen is, de győzelemmel abszolváltuk a tavaszi idény első mérkőzését, így - mivel botlott a Csillaghegyi MTE együttese - a dobogóról várhatjuk a következő fordulót.

evfc68.jpg

Bár nem kezdtük jól a mérkőzést, idegesen és pontatlanul játszottunk, a 18. percben mégis mi szereztük meg a vezetést: Bakonyi Pali harcolt ki egy tizenegyest, amit Regős Laca szokás szerint magabiztosan értékesített, megszerezve ezzel idénybeli negyedik találatát. Sajnos azonban a vezető gól megszerzése nem nyugtatott meg minket, s elszánt ellenfelünk a félidő hajrájában fordítani tudott, pár percen belül kétszer is kihasználva védelmünk bizonytalanságát.

A második játékrészre feljavult a játékunk, határozottabban és tudatosabban kezdtünk el futballozni, aminek gyorsan meg is lett az eredménye: Gyulai Máté beadását a 49. minutumban Tóth Ágoston gyötörte a hazaiak kapujába. Középpályásunk immáron ötödjére volt eredményes a bajnoki idényben.

Az egyenlítés után minden erőtartalékunkat mozgósítottuk a győzelem érdekében, s bár a Kormányőr sem játszott veszélytelenül, egyre nagyobb nyomást helyeztünk a narancs-feketékre. Ennek pedig a hajrában meg is lett az eredménye: a 84. percben Reichert Dávid ugratta ki a csereként beálló Schranz Áront, aki centerezett, a beadást pedig a szintén a kispadról beszálló Angler Ajtony váltotta gólra remek mozdulattal. Találatával ifjú támadónk is az ötgólosok klubjába lépett.

Az összecsapás legvégén ellenfelünk előtt óriási egyenlítési lehetőség adódott, kapusunk, Kovács Lehel azonban megőrizte lélekjelenlétét, és bravúrosan hárította a hazaiak próbálkozását, így megszakadt három bajnoki meccs óta tartó nyeretlenségi szériánk.

evfc70.jpg

Vezetőedzőnk így értékelte a pályán látottakat:
"A hétvégi meccs ismét az Erős Vár szívről szólt. Meglehetősen idegesen kezdtünk, és sokat hibáztunk, amit a megerősödő Kormányőr ki is használt, komoly, nagy iramú meccset vívtunk. A szünetben hatott a fejmosás, egy teljesen más harcmodorú csapat lépett ki a második félidőre. Hamar egyenlítettünk, és végig irányítottuk a játékrészt. Nagy akarással és szívvel játszottak a fiúk. A jó iramú, de ugyanakkor sok hibát magában rejtő félidő vége felé kockáztatnunk kellett: felállást váltottunk. A srácok minden erejüket mozgósították a győzelem megszerzése érdekében, és a remekül beálló cseréknek is köszönhetően  sikerült  megszereznünk a három bajnoki pontot. Ez fontos, mivel egy jó rajt mindig lökést ad, pláne ha ezt egy megerősödött ellenfél vendégeként vívjuk ki. Szép volt fiúk, zsebben a három pont, meglett a gyümölcse a hajtásnak!"

Köszönjük mindazoknak, akik kilátogattak a mérkőzésre, és támogatták csapatunkat! Jövő szombaton az éllovas Airnergy FC gárdáját fogadjuk hazai pályán.

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc69.png

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr2914681862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása