Erős Vár FC

Előzetes: Erős Vár FC - Airnergy FC

2019. március 15. - ErosVarFC

Holnap - a bajnoki szezon 15. fordulójában - az éllovas Airnergy együttesét fogadjuk hazai pályán. A zöld-fehérek, akikkel december elején 1-1-es döntetlen játszottunk, hozzánk hasonlóan győzelemmel kezdték a tavaszi idényt, a Műegyetemi FC II. csapatát verték meg 2-0-ra.  

evfc71.jpg

"Bár az első helyen álló Airnergy ellen készülünk, s vannak meghatározó hiányzóink, mégis azt mondom, van esélyünk a győzelemre, hinni kell benne, és akarni" - nyilatkozta vezetőedzőnk a rangadó előtt. "Az előző hétvégén megnéztem az ellenfelünk meccsét, és nem tűntek verhetetlen csapatnak. Persze nincs két egyforma meccs, de én hiszek a srácok akaratában és tudásában, valamint a hétvégi taktikánkat is kidolgoztam, így bizakodó vagyok. Szurkolóinknak ismételten köszönjük a Kormányőr elleni szurkolást, erre most talán még nagyobb szükségünk lesz!"

Az összecsapáson szeretettel várjuk szurkolóinkat, nagy szükségünk lesz a támogatásra!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc72.png

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr1014689872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása