Erős Vár FC

Összefoglaló: Erős Vár FC - Airnergy FC 2-2

2019. március 19. - ErosVarFC

Hétvégén - a bajnoki idény 15. fordulójában - az éllovas Airnergy FC csapatát fogadtuk hazai pályán. A bajnokaspiráns zöld-fehérek másodjára sem tudtak legyőzni minket: szervezett játékkal és harcias szellemben egy pontot szereztünk a rangadón.

evfc74.jpg

Hasonlóan a Kormányőr elleni mérkőzéshez, most sem kezdtük jól a találkozót, ez pedig rögvest megbosszulta magát: a vendégek már a harmadik percben vezetést szereztek. Szerencsére szurkolóinknak nem kellett sokáig várni egyenlítő gólunkra: az Airnergy védelmi megingását kihasználva, egy sikeres letámadást követő labdaszerzés után Gyulai Máté egalizált, idénybeli második találatát jegyezve ezzel.

Ezt követően visszaállt csapatunk, és sikerrel akadályoztuk meg ellenfelünk kísérleteit: a zöld-fehérek nem tudtak igazán nagy helyzeteket kidolgozni. Szervezett csapatmunkánk közvetlenül az első játékrész lefújása előtt ért újabb góllá: Reichert Dávid beadását Schranz Áron gyűjtötte be a bal oldalon, majd tekerte a labdát éles szögből a vendégek kapujába. Támadónk immáron negyedjére volt eredményes a szezonban.

A második félidőben - kiváló középpályásokat felvonultató - ellenfelünk nagy nyomást helyezett ránk, s egy tizenegyesgóllal az 56. percben egyenlíteni is tudtak, köszönhetően azonban hősies játékunknak, újabb találatot már nem szereztek, most is be kellett tehát érniük ellenünk egy ponttal (hasonlóan a decemberi mérkőzésünkhöz).

evfc75.jpg

Vezetőedzőnk így értékelte a látottakat:
"Ahogy az első bajnoki mérkőzésen, úgy most is bizonyítottuk, hogy nincs számunkra lehetetlen küldetés, és hogy együtt sok mindenre képesek vagyunk. Újfent jelesre vizsgázott tehát a CSAPAT. Az első félidő elején ugyan még akadtak gondok a védővonalunkkal, de már ekkor éreztem, hogy a remek csapatmunka, illetve a szinte 100%-os helyzetkihasználásunk pontot érhet a mai napon. Két remek lélektani fordulat is volt az első félidőben, ami a mi erőinket segítette: az Airnergy góljára szinte azonnal tudtunk mi is lőni egyet, majd a játékrész lefújása előtti másodpercekben egy szenzációs góllal az előnyt is megszereztük. Tudtuk, hogy a szünet után nagy lesz rajtunk a nyomás, de bíztam benne, hogy lesz lehetőségünk kontrákat vezetni. Sajnos a várt helyzeteink elmaradtak, és ellenfelünk egyenlíteni tudott, de ezt követően hősiesen tartottuk az egy pontot. Gratulálok ehhez, nagy fegyverténynek érzem a végeredményt, kihoztuk a meccsből a maximumot! Köszönjük a szurkolóinknak a biztatást, nagyon sokat ért nekünk!"

Köszönjük mindazoknak, akik kilátogattak az összecsapásra, és támogattak minket! Legközelebb jövő hét kedden, a MAFC Wanderers vendégeként lépünk pályára. 

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc73.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr3514700806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása