Erős Vár FC

Előzetes: Erős Vár FC - BP. Polgári SC

2019. május 17. - ErosVarFC

Múlt vasárnap szoros meccsen ugyan, de sikerült legyőznünk a sereghajtó Previfitt SE csapatát. A mérkőzésen duplázott Czenthe Isti, aki szezonbeli első találatait szerezte ezzel, illetve eredményes volt Bakonyi Pali és Regős Laca is (gólvágónk tizenkettedik, míg hátvédünk hetedik bajnoki találatánál jár). Holnap újabb feladat vár ránk: a pontvadászat 24. fordulójában a BP. Polgári SC együttesét fogadjuk hazai pályán. 

evfc93.jpg

Soron következő ellenfelünk jelen pillanatban a bajnoki tabella hetedik pozícióját foglalja, a bajnokság középcsapatai közé tartozik tehát. Ősszel, a Kolozsvári Tamás utcában hátrányból fordítva gyűjtöttük be ellenük a három pontot, akkor a mesterhármast szerző Regős Matyi vette hátára csapatunkat. A piros-feketék az elmúlt hetekben nem teljesítettek valami meggyőzően, kiindulva azonban abból, hogy a Goldball orra alá meglepetésre borsot tudtak törni, nem számítunk könnyű meccsre. Ahhoz azonban, hogy az utolsó fordulóban éremért tudjunk küzdeni, sorozatban harmadik győzelmünket is meg kell szereznünk holnap.

Az összecsapáson szeretettel várjuk szurkolóinkat, szükségünk lesz a támogatásra!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat
 

table7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr5114832668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása