Erős Vár FC

Előzetes: Erős Vár FC - Kormányőr SE

2018. augusztus 30. - ErosVarFC

Csapatunk számára szombaton megkezdődik a 2018/2019-es bajnoki idény: a Kormányőr SE együttesét fogadjuk hazai pályán. Ellenfelünk az előző szezonban a  BLSZ III 1. csoportjának harmadik helyén végzett, így semmiképp sem számíthatunk könnyű mérkőzésre.

evfc2.jpg

Az idei különösen is mozgalmas nyár volt csapatunk életében: lemondott edzői posztjáról Csernik Kornél, továbbá számos játékosunk távozott  klubunk kötelékeiből. Bár a felkészülési időszak összecsapásain jól teljesítettünk (négy meccsünkből mindet megnyertük), s új igazolásaink is ígéretesen mutatkoztak be színeinkben, továbbra is az újjáépítés fázisában tartunk, várhatóak még tehát bejelentések klubunk háza tájáról.

Mivel újoncok vagyunk a BLSZ III 1. csoportjában (tavaly az osztály 3. csoportjában szerepeltünk), számos ismeretlen ellenféllel fogunk találkozni az előttünk álló hónapokban. A Kormányőr SE II-vel a BLSZ IV-ben kétszer is összemérhettük erőnket, s mindkét alkalommal mi kerültünk ki győztesen a párharcból, azonban a klub első csapatával még barátságos meccsen sem találkoztunk, így alapvetően nem tudjuk, hogy a hétvégi meccsen milyen játékerőt képviselő ellenféllel kell majd szembenéznünk.

Szeretnénk azonban sikerrel  megvívni a bajnoki szezon első mérkőzését, ehhez pedig szükségünk lesz szurkolóink biztatására is. Az összecsapáson szokás szerint szeretettel várunk mindenkit!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr114211785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása