Erős Vár FC

Előzetes: Erős Vár FC - MAFC Wanderers

2018. szeptember 12. - ErosVarFC

Szombaton - a BLSZ III 2018/2019-es kiírásának harmadik fordulójában -  újfent pályára lép csapatunk: a MAFC  Wanderers együttesét fogadjuk hazai pályán.

evfc8.jpg

Ha ránézünk a bajnoki tabellára, láthatjuk, hogy csapatunk két forduló után a negyedik, míg soron következő ellenfelünk az ötödik helyen áll, 3-3 ponttal. Míg mi az első fordulóban arattunk magabiztos győzelmet, majd a másodikban - halasztást kérve az Airnergy csapatától - nem léptünk pályára, addig a MAFC Wanderers az első őszi hétvégén maradt távol a bajnokság küzdelmeitől, viszont három napja simán, 4-0-ra legyőzte a Műegyetemi FC II. gárdáját.

Kijelenthető tehát, hogy a két csapat hasonlóan kezdte a szezont, s az is, hogy a szombati mérkőzés, bár még az idény elején járunk, komoly téttel bír számunkra: egy esetleges győzelemmel továbbra is az élbolyban maradnánk, ezzel kiváló rajtot véve, ha viszont nem sikerül megszerezni a három pontot, lecsúszhatunk a középmezőnybe, helyzeti előnybe hozva az előttünk állókat.

Az összecsapáson, mint mindig, most is nagy szeretettel várunk mindenkit, szükségünk lesz szurkolóink támogatására!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr2314235777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása