Erős Vár FC

"Remek iramú, küzdelmes mérkőzésen, nagyszerű egyéni- és csapatjátékkal nyertünk"

2018. szeptember 23. - ErosVarFC

Új vezetőedzőnk, Polgár Ferenc osztotta meg gondolatait az FFC ellen aratott győzelem után.

evfc14.jpg

Az első benyomásról...

"Először is megragadnám az alkalmat, hogy ezen a fórumon is köszöntsem klubunk szurkolóit, vezetőit és játékosait. Nagy örömmel és lelkesedéssel kezdtem hozzá a közös munkának. Már az első alkalommal érezhető volt, hogy a srácok akaratban, hozzáállásban, összetartásban és alázatban is nagyszerű közösséget alkotnak, tehát az alapunk meg is van ahhoz a filozófiához, mellyel a jövőben igazán eredményes lehetünk."

Az eddigi meccsekről...

"Az idénybeli meccseinken mindeddig kivétel nélkül meg tudtuk csillogtatni erényeinket: a Kormányőr ellen bizonyítottuk, hogy van bennünk elég tartás és erő ahhoz, hogy kétgólos hátrányból is fordítsunk, majd megnyerjük a meccset, a MAFC Wanderers ellen a szervezett és türelmes oldalunkat mutattuk meg, míg az FFC ellen - a taktika maximális betartása mellett - a fegyelmezettségünknek, mentális erőnknek, a szívünknek, valamint a játéktudásunknak is köszönhettük sikerünket."

"Remekül segítettük ki egymást, és nem mentünk bele abba a harcmodorba, amit az FFC szeretett volna ránk erőltetni. Remek iramú, küzdelmes mérkőzésen, nagyszerű egyéni- és csapatjátékkal nyertünk, nagyon fontos három pontot begyűjtve, és nagy örömöt okozva lelkes szurkolóinknak."

A cserék hozzáállásáról...

"Meg kell említenem azt is, hogy a cserék eddig minden mérkőzésen hozzá tudtak tenni a játékunk minőségéhez és az eredményességünkhöz. Nem duzzogtak, elégedetlenkedtek, hanem bizonyítottak. Ez is ismérve és ereje egy jó közösségnek, jó csapatnak."

evfc15.jpg

Az előttünk álló időszakról...

"Az utunk elején járunk, s bár kezdünk összecsiszolódni, nyilván idő kell még ahhoz, hogy még jobbak legyünk. Óva intek mindenkit attól, hogy a remek rajt után, mely hatalmas lökést adhat a szezonra, elhiggye, hogy a csapatunk kész van, és az eredmények jönnek majd maguktól. Nem, a sikerünkhöz, az álmainkhoz és a céljainkhoz ugyanez az alázat kell majd minden egyes mérkőzésen. Csak ekkor lehetünk hosszú távon is sikeres csapat."

"Itt van mindjárt következő ellenfelünk, a Műegyetemi FC II. csapata. Ugyan gyengén kezdték a bajnokságot, és esélyesei vagyunk a mérkőzésnek, de az ilyen fixnek tűnő meccsek megnyeréséhez is ugyanaz a fejben, erőben és harcosságban is egységes csapat fog kelleni. Azt várom a következő hazai mérkőzésünktől és általában minden meccstől, hogy találjunk magunknak célokat, és ha ezeket a célokat teljesítjük, akkor a siker sem fog elmaradni."

"Teljes szívből gratulálok a srácoknak, mert az eddigi munka alapján érzem rajtuk az alázatot, azt, hogy előre szeretnének lépni, és a fejlődésért mindent meg is tesznek. Persze biztos lesznek nehéz napok, de egy jó csapat túléli ezeket, nem kerül gödörbe, és eléri céljait. Végezetül pedig szeretném kiemelni, és a csapat nevében is megköszönni a szurkolók határtalan szeretetét, lelkesedését és biztatását!"

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr5014257451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása