Erős Vár FC

Összefoglaló: Lőrinci Kitartás SE - Erős Vár FC 0-1

2018. október 16. - ErosVarFC

Vasárnap este - a bajnoki idény hetedik fordulójában - a Lőrinci Kitartás vendégeként lépett pályára csapatunk. Reichert Dávid góljával, ha nehezen is, de begyűjtöttük a három pontot, ezzel tovább folytatva győzelmi szériánkat.

evfc30.jpg

Bár több játékosunkat is nélkülöznünk kellett a hétvégén (így például a Rúg-6 FC ellen fontos gólt szerző Bakonyi Palit), mégis bő, 18 fős kerettel érkeztünk a lőrinciek elleni összecsapásra. Közvetlen riválisaink behúzták hétvégi meccseiket, így nekünk is hoznunk kellett az újabb három pontot.

A mérkőzés első félidejében, bár számos helyzetet dolgoztunk ki, gólt mégsem tudtunk szerezni. A csapatjátékunk ugyan egész gördülékeny és látványos volt, a befejezésekbe azonban rendszerint hiba csúszott. A második játékrészben aztán megtört a jég: az 53. percben Reichert Dávid  talált be szabadrúgásból, megszerezve ezzel idénybeli harmadik találatát (kétszer volt eredményes a bajnokságban, egyszer pedig a Budapest Kupában). Játékmesterünk nagyjából 18 méterről tekert a hazaiak kapujába. A vezetőgól megszerzése után többször is növelhettük volna előnyünket, azonban - az elmúlt fordulókkal ellentétben - most nem követték az első találatot újabb gólok. Szerencsére ellenfelünk, bár a legkevésbé sem könnyítette meg dolgunkat, - köszönhetően stabil védekezésünknek - komolyabb helyzetet nem tudott kidolgozni a találkozó folyamán, így Dávid találata elegendőnek bizonyult a győzelem megszerzéséhez.

7_lorinci_i.png

Vezetőedzőnk így értékelte a látottakat: "Ahogy szerencsére eddig minden héten, így most is úgy kell kezdjem az értékelésemet, hogy le a kalappal a srácok előtt, gratulálok a CSAPATNAK! Igen, csupa nagy betűvel. Nem volt könnyű meccs, és most már az egyik sem lesz az, hiszen mindenki látja, amit elértünk, és minden csapat azon lesz, hogy ezt a sikertörténetet megállítsa."

"Visszatérve a meccshez: végig a mi akaratunk érvényesült, mi birtokoltuk a labdát, nekünk voltak helyzeteink, de az utolsó passzaink és befejezéseink vagy kissé pontatlanok voltak, vagy pedig nem volt szerencsénk. Ám ehhez a fölényhez kellett a CSAPAT, kellett a sok futás, kellett az ellenfél játékának hatástalanítása, és ezt a fiúk maximálisan meg is oldották. A védelmünk ma is nagyon egységes és stabil volt, továbbá a támadó játékosaink is rengeteget küzdöttek, harcoltak."

"Éreztem a meccs előtt: ha nem kapunk gólt, nyerni fogunk. Ez bejött. Még ha egyetlen találattal - egy remek szabadrúgással - is, de sikerült folytatnunk a jó szériánkat, és továbbra is pontvesztés nélkül vezetjük a tabellát. Köszönöm azoknak a játékosaimnak megértését, akiknek egyáltalán nem vagy csak kevesebb lehetőséget tudtam adni a meccsen!"

"Köszönjük szurkolóinknak a biztatást, és már most kérem őket ezen a fórumon, hogy a hétvégi RANGADÓN, minél nagyobb számban és minél nagyobb lelkesedéssel segítsék csapatunkat! Ez most rettentően fontos lesz."

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr7514304773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása