Erős Vár FC

Előzetes: Erős Vár FC -Csillaghegyi MTE

2018. október 18. - ErosVarFC

Szombaton komoly kihívás - igazi rangadó - vár csapatunkra: a tabella negyedik helyén álló Csillaghegyi MTE csapatát fogadjuk hazai pályán.

evfc32.jpg

Hétvégi ellenfelünk, az 1904-ben alapított Csillaghegyi MTE komoly múlttal bír a budapesti labdarúgásban. Érdekességként megemlítendő, hogy egy ideig együtt futballozott e klubban Esterházy Péter, 2016-ban elhunyt Kossuth-díjas írónk, valamint testvére, Márton, aki később a címeres mezt is magára ölthette.

A csillaghegyiek a tavalyi szezonban a BLSZ III második csoportjának ezüstérmesei lettek, és idén - az I. csoport mezőnyében - is az egyik legerősebb gárdának számítanak: eddig lejátszott hét mérkőzésükből ötöt nyertek meg, és kétszer maradtak alul, így csupán három ponttal vannak tőlünk lemaradva.

Vezetőedzőnk, akinek regnálása alatt még nem veszített pontot csapatunk, így vélekedett a rangadó előtt: "Igazi értékmérő, a csoport egyik rangadója lesz ez a mérkőzés. Úgy vélem, az őszi szezon csatája lehet. Egy harcos, erőszakos ellenfél vár ránk, akiknek a védekezése masszív, de ugyanakkor vannak gyors szélsőik és egy remek centerük is, aki roppant kellemetlen ellenfél."

"A meccs titka az lehet, ha nem megyünk bele a rohanásba, az agresszióba, de mégis gyorsan, higgadtan és a labdát főként a földön tartva játszunk, kihasználva a széleket. Ha hátul megmaradunk szervezettnek és stabilnak, kíméletlenül kihasználjuk a helyzeteket, valamint együtt mozogva támadunk és védekezünk, akkor szoros csatában, de nyerhetünk, és újfent örülhetünk a sikernek."

"Ám ehhez most nagyon kell a támogatás, hatványozottan kérjük tehát szurkolóinkat, hogy minél nagyobb számban jelenjenek meg a meccsen, és drukkoljanak nekünk, legyen nyomás az ellenfélen! Köszönjük előre is, mert a siker mindig közös! Továbbra is: hajrá ERŐS VÁR FC!"

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc33.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr2814309685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása