Erős Vár FC

Összefoglaló: Erős Vár FC - Previfitt SE 3-1

2018. november 05. - ErosVarFC

Szombaton a sereghajtó - eddig még nyeretlen - Previfitt SE csapatát fogadtuk hazai pályán. Nyögvenyelősen ugyan, de sikerült otthon tartanunk a három pontot.

evfc46.jpg

Bár nem működött valami gördülékenyen gépezetünk, mégis rengeteg gólszerzési lehetőségünk adódott a hétvégi összecsapás során. Ezzel szemben viszont csak a 31. percben - három kapufát követően - sikerült mattolnunk először ellenfelünk védelmét: Tóth Ágoston szabadrúgását Regős Laca fejelte a Previfitt kapujába, megszerezve ezzel szezonbeli második találatát. Az első játékrész utolsó percében sikerült megdupláznunk előnyünket: Regős Matyi küzdött meg egy labdáért a vendégek tizenhatosán belül, majd lőtte a játékszert higgadtan kapujukba. Csapatkapitányunk immáron négy gólos az idényben.

A második félidőben hamar dűlőre vihettük volna a mérkőzést, azonban - számos lehetőséget elpuskázva - sikerült izgalmassá tennünk azt: a  73. minutumban ellenfelünk  egy pontrúgás után szépíteni tudott, s ugyan ezt követően már nem volt igazán nagy helyzetük, egészen a 88. percig nyitott maradt az összecsapás, amikor is - egy kontratámadást értékesítve - a csereként beálló Angler Ajtony talált be. Matyihoz hasonlóan fiatal játékosunk is negyedik gólját jegyzi ezzel a bajnokságban.

10_previfitt_h_kicsi.png

Vezetőedzőnk így értékelte a látottakat:
"A három pont megszerzése létfontosságú és kötelező volt. Ezt a fiúk teljesítették, ami mindenképpen örömteli, és elismerést érdemel. Céljaink eléréséhez a pontok gyűjtögetése elengedhetetlen. Láthatjuk, hogy a riválisaink is tudnak botlani, és ez a tény megkettőzheti az erőnket, segíthet bennünket. Az más lapra tartozik, hogy a mai mérkőzésen a játékunk minősége nem volt túl szívmelengető. Görcsösek voltunk, rengeteget hibáztunk, és evvel meccsben tudtuk tartani ellenfelünket. A célokért, a pontokért folyó harcban a szívünk mindig a helyén volt, de minőséggel és tartalommal is meg kell tudnunk tölteni a komolyabb ellenfeleink ellen. Nagyon nehéz négy hét következik a csapat életében. Ezt a  négy hetet a helyén kell tudni majd kezelni, és megtenni mindent, hogy nyugodtan mehessünk a téli pihenőre."

Köszönjük mindazoknak, akik kilátogattak az összecsapásra, és támogattak minket!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc47.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr1214354877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása