Erős Vár FC

Előzetes: BP. Polgári SC - Erős Vár FC

2018. november 08. - ErosVarFC

Szombaton - a bajnoki idény 11. fordulójának nyitómeccsén - a BP. Polgári SC vendégeként lépünk pályára. Célunk, hogy három ponttal térjünk haza a Kolozsvári utcából, megtartva ezzel dobogós pozíciónkat.

evfc48.jpg

Soron következő ellenfelünk jelen pillanatban a tabella nyolcadik helyét foglalja el. Eddig lejátszott kilenc mérkőzésükből négyet megnyertek, kétszer döntetleneztek, háromszor pedig kikaptak, kijelenthető tehát, hogy meglehetősen vegyes eredményekkel abszolválták az elmúlt bő két hónapot.

"Kétarcú csapat a Polgári SC gárdája, mert egyrészt remek és gólérzékeny támadókkal rendelkezik, másrészt viszont sebezhető a védelme" - nyilatkozta vezetőedzőnk az összecsapás előtt. "Nagyon fontos, hogy végig stabilak maradjunk hátul. Ha jó eredményt akarunk elérni, akkor elengedhetetlen, hogy a védelmünk ne hibázzon. Ez lesz a kulcs! Emellett az elmúlt hetekben a befejezéseknél, az utolsó passzoknál és a döntések minőségénél is voltak gondjaink, bízom azonban benne, hogy ebben is előrelépünk a hétvégi mérkőzésen. A srácok lelkesedésével bizton mondhatom, nem lesz probléma, ha koncentráltak és fegyelmezettek leszünk, akkor bízhatunk a sikerben. Ez pedig a hátralévő meccseink mindegyikére igaz. Hajrá EVFC!"

Az összecsapáson mindenkit nagy szeretettel várunk, szükségünk lesz szurkolóink támogatására!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc49.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr8614360931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása