Erős Vár FC

Az év utolsó meccsére készülünk

2018. december 01. - ErosVarFC

Egy héttel ezelőtt háromgólos vereséget szenvedtünk a - hibáinkat könyörtelenül kihasználó - Goldball '94 FC együttesétől, így jelen pillanatban a bajnoki tabella negyedik helyén állunk. Holnap jó erőkből álló ellenfél vendégeként javíthatunk: az éllovas Airnergy FC ellen lépünk pályára az esztendő utolsó összecsapásán, bepótolva ezzel a második fordulóban elmaradt meccset.

evfc58.jpg

Soron következő ellenfelünk, az Airnergy eddig lejátszott 12 meccséből 11-et megnyert, és csupán egyszer - a második Goldball ellen - veszített. Bravúrra lesz tehát szükségünk, ha pontot vagy pontokat szeretnénk rabolni a zöldektől. Az elmúlt hetekben sajnos több kulcsjátékosunk kiesése is sújtott minket, azonban holnap - az évben utoljára - összegyűjtjük minden erőnket, hogy szépen, egymásért küzdve zárjuk az őszi szezont.

"A hétvégén újabb nehéznek ígérkező rangadó vár a srácokra"-nyilatkozta vezetőedzőnk az összecsapás előtt. "Nem vagyunk könnyű helyzetben. De tudom, hogy mint mindig, most is minden tőlünk telhetőt megteszünk majd. Az évben utoljára nekiveselkedünk, és megpróbálunk szépen, méltó módon búcsúzni - az eredmények tekintetében igen jól sikerült - őszi szezontól. Ezt követően egy igen kemény téli felkészülés vár ránk, majd jön a tavaszi szezon, melynek során reményeink szerint a dobogóért fogunk küzdeni. Hajrá EVFC!" 

Az összecsapáson mindenkit nagy szeretettel várunk, szükségünk lesz szurkolóink támogatására!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

table2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr7714407376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása