Erős Vár FC

Utótalálkozó a focitáborosokkal

2018. december 20. - ErosVarFC

2018. december 8-án a nyáron megrendezett II. Evangélikus Focitábor utótalálkozója került megrendezésre a Fasori Evangélikus Gimnáziumban.

utotala.jpg

Az alkalom során egy minitornát rendeztünk, ahol a tábor szervezői és a gyerekek 3 csapatban mérhették össze a tudásukat. Ezután a közös beszélgetésre, játékra, valamint a nyári táborról készült videó megtekintésére is sor került, ezáltal közösen fel tudtuk együtt eleveníteni a legszebb révfülöpi emlékeket.

Rednic Petit, aki nyáron már másodszor vett részt a focitáborban, kérdeztük arról, hogyan érezte magát az utótalálkozón:
"Hogy miert is volt jó itt lenni? Először is találkozhattunk a rég nem látott barátokkal. Miután megérkezett mindenki, neki is láttunk focizni. Játszottunk és közben mindenki ontotta a saját poénjait, több-kevesebb sikerrel. Ezek után egy körben ültünk, beszélgettünk és játszottunk. Végül megérkezett a várva várt pizza is! Az egész nap szuper volt és remek hangulatban telt. Remélem lesz még pár ehhez hasonló alkalom a találkozásra!"

Mi is nagyon örültünk annak, hogy ilyen szép számmal el tudtak jönni a gyerekek az utótalálkozóra, és reméljük, hogy legkésőbb a nyári Focitábor alkalmával ismét össze tud jönni a csapat!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr214503818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása