Erős Vár FC

Zajlik a felkészülés: erős ellenfelekkel csaptunk össze

2019. február 19. - ErosVarFC

Komoly erőpróbák állnak csapatunk mögött: a BLSZ III legjobbjai közé tartozó Issimo SE, majd a BLSZ II-ben vitézkedő II. Kerület UFC együttesével mérkőztünk meg.

evfc63.jpg

Issimo SE - Erős Vár FC 3-3
Gólszerzők: Gyulai Máté 2, Tóth Ágoston 

A BLSZ III 3. csoportjának dobogóján telelő Issimo ugyan kétgólos előnyt alakított ki a találkozó első félidejében, a második játékrészre felpörgött csapatunk, és Gyulai Máté vezérletével visszajöttünk a meccsbe, sőt fordítani tudtunk. A gólgazdag összecsapás utolsó találatát azonban a hazaiak szerezték, így döntetlennel zárult a mérkőzés. "A 3-3-as döntetlen összességében igazságosnak mondható, ám egy kicsit nagyobb tűzzel és odafigyeléssel egy ilyen erős csapat ellen is lehetnek  győzelmi esélyeink. Gratulálok az eredményhez, és ahhoz, hogy ismét fel tudtunk állni a padlóról!" - nyilatkozta vezetőedzőnk az összecsapás után.


II. Kerület UFC - Erős Vár FC 4-1
Gólszerző: Bakonyi Pál

Betegsége miatt vezetőedzőnk nélkül (innen is kívánunk neki jobbulást!) léptünk pályára Pesthidegkúton, az UFC magasabb osztályban szereplő gárdája ellen. Bár ellenfelünk  4-1-re legyőzött minket (hozzá kell tenni, hogy utolsó góljukat egyértelmű szabálytalanság előzte meg), az összecsapás után mégsem szégyenkezhettünk, hisz szervezetten - helyenként formás játékkal és figyelemreméltó egyéni megoldásokkal - álltuk a sarat BLSZ II-es ellenfelünk vendégeként.   

Együttesünk legközelebb szombaton, a BLSZ IV-es BME Kármán FC ellen lép pályára, akik a korábbi bajnoki szezonokban velünk egy csoportban szerepeltek. 

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr1114635430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása