Erős Vár FC

Előzetes: Erős Vár FC – Ferencvárosi FC

2019. március 28. - ErosVarFC

A keddi, MAFC Wanderers ellen elszenvedett vereségünk után máris itt van a lehetőség a javításra: szombaton a Ferencvárosi FC együttesét fogadjuk a Siketek Sporttelepen. Soron következő ellenfelünk még veretlen a tavaszi szezonban, így hiába győztük le őket ősszel 4-1 arányban, nem szabad abból a meccsből kiindulnunk, ez az összecsapás teljesen más lesz.

evfc78.jpg

Nincs idő nyalogatni a sebeinket. Hétvégén egy megerősödött és tavasszal veretlen FFC-vel fogunk játszani. Nem lesz sétagalopp. - mondta vezetőedzőnk, Polgár Ferenc. Fontos, hogy talpra álljunk és az agresszív gyors stílusú csapat ellen ki tudjuk javítani a MAFC Wanderers elleni kisiklásunkat. Nem szabad csüggedni, a bajnokság még hosszú. Nagyon kellene szurkolóink biztatása is a nehéz időszakban.

Szeretettel várunk tehát mindenkit szombaton, együtt erősebbek vagyunk!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc79.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr2014725293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása