Erős Vár FC

Összefoglaló: Erős Vár FC - Ferencvárosi FC 2-0

2019. április 01. - ErosVarFC

Sikerült javítanunk a fájdalmas hétközi vereség után: hazai pályán magabiztos játékkal vertük a Ferencvárosi FC csapatát. Mivel a rivális Csillaghegyi MTE kikapott az éllovas Airnergy együttesétől, visszaléptünk a bajnoki tabella negyedik helyére. Élesedik a dobogóért folyó harc.

evfc80.jpg

Ugyan már az összecsapás első percében magunkhoz ragadhattuk volna a vezetést, első lehetőségeink kimaradtak, így egészen a 26. minutumig kellett várni, mígnem bevettük az FFC kapuját: Bakonyi Pali harcolt ki egy tizenegyest, amit szokás szerint Regős Laca értékesített higgadt fejjel. Hátvédünk immáron ötödjére volt eredményes a szezonban. Hasonlóan az első játékrészhez, a második félidőben is számos helyzetet dolgoztunk ki, s végül a 79. percben sikerült dűlőre vinnünk az összecsapást: az első gólunkból is oroszlánrészt vállaló Pali ugrott ki ziccerben, majd önzetlenül a csereként beálló Angler Ajtonyhoz passzolt, aki hidegvérrel váltotta gólra az ajtó-ablak helyzetet, hatodik szezonbeli találatát szerezve ezzel. Védelmünk a találkozó alatt mindvégig stabil maradt, így Tóth-Salamon Ákos kapott gól nélkül hozta le első meccsét kék-fehérben. (A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a játékvezető a vendégek két játékosát is kiállította, előbb a 71., majd a 89. minutumban.)

Vezetőedzőnk így értékelte a látottakat:
"Nagyon büszke vagyok a srácokra, mivel maximálisan betartották a meccset megelőző utasításaimat, így fegyelmezett játékkal javítani tudtunk a hétközi botlást követően. Elégedettek lehetünk magunkkal, hisz nem kaptunk gólt, és ültek a letámadásaink. Ezekre a pozitívumokra a jövőben is építhetünk."

Köszönjük mindazoknak, akik kilátogattak a mérkőzésre, és támogatták csapatunkat! Legközelebb jövő vasárnap, a Műegyetemi FC II. vendégeként lépünk pályára. 

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

table4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr7714732121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása