Erős Vár FC

Előzetes: Erős Vár FC - Lőrinci Kitartás SE

2019. április 19. - ErosVarFC

Holnap - a bajnoki idény 20. fordulójában - a tabella 10. helyére fellépő Lőrinci Kitartás együttesét fogadjuk hazai pályán. Célunk, hogy sorozatban negyedik győzelmünket is begyűjtsük, megtartva ezzel dobogós pozíciónkat, az őszi meccsünkből kiindulva nem valószínű azonban, hogy a vendégek könnyen adják majd a három pontot.

evfc87.jpg

Októberi találkozónkon, bár rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, végül egyetlen találat döntött a javunkra: Reichert Dávid lőtt remekbe szabott szabadrúgásgólt. Ugyan az első perctől kezdve mi irányítottuk a mérkőzést, sportszerű, de szívós ellenféllel kellett megküzdenünk. Most sem várhatunk mást: hogy folytatni tudjuk kiváló szériánkat, távol tartsuk magunktól üldözőinket, és tapadjunk a második helyezett Goldball együttesére, teljes erőbedobással kell majd harcolnunk célunk eléréséért. 

A húsvéti mérkőzésen nagy szeretettel várjuk szurkolóinkat, szükségünk lesz támogatásukra!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc88.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr5414774736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása