Erős Vár FC

Előzetes: Erős Vár FC - Goldball '94 FC

2019. május 31. - ErosVarFC

Bár mi irányítottuk a játékot, s jóval több lehetőséget dolgoztunk ki vendéglátóinknál, múlt hét szombaton mégis egygólos vereséget szenvedtünk az Inter 04 FC együttesétől, először veszítve el ezzel egymást követő két meccsünket a szezonban.  A 25. forduló eredményei úgy hozták, hogy a pontvadászat utolsó fordulójára a felsőházban már nem maradtak eldöntetlen kérdések, kialakult a végleges sorrend, így már matematikailag is biztos, hogy a bajnoki tabella negyedik helyén végezzük az idényt. A nyári szünet előtti utolsó mérkőzés, melyet a második Goldball '94 FC ellen vívunk meg holnap, tét nélküli tehát, szeretnénk ugyanakkor felszabadult játékkal, jó eredménnyel zárni a 2018/2019-es szezont.

evfc94.jpg

Idénybeli utolsó mérkőzésünkön egy kifejezetten jó erőkből álló, a szezon folyamán konstans teljesítményt nyújtó együttest látunk vendégül, egy olyan gárdát, mely 25 bajnoki meccséből 19-et megnyert, s 82 lőtt gólja mellett csupán 22 találatot kapott a pontvadászat során. Ősszel háromgólos vereséget szenvedtünk otthonukban, most azonban szeretnénk revansot venni, és szép emlékkel magunk mögött hagyni - minden várakozásunkat ha nem is kielégítő, de alapvetően sikeres - idényünket.

Mint mindig, a szezon utolsó összecsapásán is nagy szeretettel várjuk szurkolóinkat!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

table8.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr6114871746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása