Erős Vár FC

Zajlik a felkészülés: két hete munkában csapatunk

2019. augusztus 21. - ErosVarFC

Klubunk két héttel ezelőtt kezdte meg felkészülését a 2019/2020-as bajnoki idényre. Azóta két barátságos mérkőzésen léptünk pályára.

evfcphoto2.jpg

Ahogy a téli felkészülési időszak során, úgy most is összecsaptunk a Kelen SC U19-eseivel, valamint a BLSZ II-es II. Kerület UFC csapatával. Ugyan mindkét ellenfelünktől vereséget szenvedtünk, hosszú távon vélhetően profitálni fogunk ezekből a találkozókból, lévén rendkívül összeszokott és jó erőkből álló együttesekkel vívtunk meg. A két mérkőzés közül érdemes kiemelni az utóbbit, hisz magasabb osztályú vendéglátónk ellen kimondottan szervezett és helyenként formás játékkal rukkoltunk elő. Jövő héten - a bajnoki idényt megelőző utolsó barátságos meccsünkön - a Szarvasi FC utánpótláscsapatával mérjük össze újfent erőnket, az immáron hagyományosnak tekinthető (szombattól csütörtökig tartó) szarvasi edzőtábor keretei között.

Jó hír továbbá, hogy a szezon kezdete előtt minden bizonnyal több új játékos érkezéséről is hírt adhat majd csapatunk.             

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfcphoto1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr5515018570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása