Erős Vár FC

Előzetes: Erős Vár FC - RAFC

2018. szeptember 03. - ErosVarFC

A hétvégi bajnoki diadal után csapatunknak nincs sok ideje a pihenésre: holnap este a BLSZ I-es RAFC együttesét fogadjuk a Budapest Kupában.

evfc5.jpg

Klubunk immáron harmadjára indul el a Budapest Kupa küzdelmeiben, s ahogy az eddigi években történt, most is BLSZ I-es ellenféllel kell majd megküzdenünk a továbbjutásért. Ugyan az  Unione FC (2016), valamint az Újbudai FC-Voyage (2017) ellen sem sikerült a meglepetés, az egyik meccs után sem kellett szégyenkezve lejönnünk a pályáról, és értékes tapasztalatokkal gazdagodtunk e komolyabb erőkből álló együttesek ellen vívott összecsapásaink által.

Soron következő ellenfelünk, amellett, hogy három forduló után a BLSZ I tabellájának második helyén áll, komoly múlttal bír a Budapest Kupában: a 2015/2016-os idényben megnyerték a sorozatot, egy évre rá pedig az elődöntőig meneteltek. Különösen nehéz feladat vár tehát ránk, de a pályán mindent meg fogunk tenni, hogy felborítsuk a papírformát.

A találkozón, mint mindig, most is nagy szeretettel várjuk szurkolótáborunkat!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr8214218743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása