Erős Vár FC

Összefoglaló: Erős Vár FC - MAFC Wanderers 4-0

2018. szeptember 16. - ErosVarFC

Tegnap délután - a bajnoki szezon harmadik fordulójában - a MAFC Wanderers csapatát fogadtuk hazai pályán, s bár ellenfelünk a legkevésbé sem könnyítette meg dolgunkat, végül magabiztos győzelemmel abszolváltuk az összecsapást.  

evfc10.jpg

Az első fordulóval ellentétben most koncentráltan, fegyelmezett játékkal kezdtük meg a mérkőzést, s bár az első játékrészben végig mi irányítottuk a játékot, komoly gólszerzési lehetőségeket mégsem sikerült kialakítanunk, köszönhetően ellenfelünk stabil védekezésének. Ennek ellenére azonban a félidő végén sikerült megszereznünk a vezetést: a 41. percben - egy formás akció befejezéseként - Marton István talált be saját kapujába.  

A második játékrészben a vendégek minden erejüket mozgósították az egyenlítés érdekében, ám mi álltuk a sarat, majd miután elhaltak ellenfelünk kísérletei, eldöntöttük az összecsapást: a 77. minutumban Gyulai Mátéval szemben szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, miután zseniális cselekkel tört utat magának a MAFC védői között, a jogosan megítélt büntetőt pedig Fabiny Marci értékesítette higgadt fejjel.

lineup2.jpg

Az újabb bekapott gól demoralizálta ellenfelünket, így az utolsó tíz percben sorra dolgozhattuk ki a helyzeteket. Ennek következtében - ahogyan az a Kormányőr ellen is történt - Tóth Ágoston és Angler Ajtony is betalált (mindketten csereként beállva): játékmesterünk ismét egy tökéletesen eltalált távoli lövéssel kedveskedett szurkolóinknak,  míg ifjú támadónk kifogástalan befejezéssel váltotta gólra Reichert Dávid tökéletes keresztlabdáját (lásd a képen).

Köszönjük mindazoknak, akik kilátogattak a mérkőzésre, legközelebb pénteken, a Ferencvárosi FC vendégeként  lépünk pályára!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc11.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr9814242903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása