Erős Vár FC

Összefoglaló: Erős Vár FC - Rúg-6 FC 4-1

2018. október 07. - ErosVarFC

Tegnap - a bajnoki idény hatodik fordulójában - a Rúg-6 FC csapatát fogadtuk hazai pályán. Az összecsapáson, ha nem is zökkenőmentesen, de begyűjtöttük a három pontot, ezzel tovább folytatva győzelmi szériánkat.

evfc23.jpg

A mérkőzés - hatalmas helyzetekben nem bővelkedő - első félidejében ugyan nem játszottunk jól, mégis egygólos vezetéssel mehettünk a szünetre: a 24. percben Tóth Ágoston tizenhatos sarkáról elvégzett szabadrúgása pattant meg egy kissé a sorfalon, s talált utat a vendégek kapujába. Fiatal játékosunk immáron negyedik találatát szerezte az idényben, ezzel vezetve házi góllövőlistánkat.

A második játékrész nem kezdődött számunkra valami jól: az 56. minutumban ellenfelünk tizenegyeshez jutott, s bár kapusunk, Kovács Lehel jó irányba vetődött, épphogy csak lemaradva, de nem tudta hárítani a büntetőt. Ellenfelünk egalizált tehát, a bekapott gólnak volt azonban pozitív oldala is: felrázta csapatunkat.

lineup4.jpg

Kevesebb, mint 10 perccel később, a 65. minutumban ismét magunkhoz ragadtuk a vezetést: csapatkapitányunk, Regős Matyi kiválóan ugratta ki a csereként beálló Bakonyi Palit, aki a vérbeli csatárokra jellemző higgadtsággal, a kapust megkerülve fejezte be az akciót, megszerezve ezzel harmadik bajnoki találatát.

A hajrában pedig sikerült dűlőre vinnünk az összecsapást: a 79. percben - egy formás összjátékot követően - a félidőben pályára lépő Schranz Áront rántották le a tizenhatoson belül, a jogosan megítélt tizenegyest pedig Regős Laca - a tőle már megszokott magabiztossággal - váltotta gólra. A végeredményt Áron állította be a 85. minutumban (ő is szezonbeli harmadik gólját szerezve ezzel):  a szintén csereként beálló Domokos Bence, aki komoly szerepet vállalt játékunk felpörgetésében, indította támadónkat, aki előbb megverte védőjét, majd a passzra számító kapus mellett a kapuba lőtte a labdát.   

evfc25.jpg

Vezetőedzőnk így értékelte a látottakat: "Először is gratulálok a srácoknak, hiszen bármennyire is jó egy csapatnak a sorsolása, a kötelező, a tuti három pontok begyűjtése sem egyszerű feladat, pláne akkor, ha ezt heteken keresztül folyamatosan hozni kell. Ahhoz, hogy egy csapat előre lépjen, az ilyen meccsek behúzása lehet az alap. Ezekre az eredményekre lehet igazán szép álmokat építeni. Ezt a srácok újfent teljesítették, amiért jár a gratuláció. Természetesen a szakmai hibákat is látjuk, és próbáljuk majd orvosolni a későbbiekben."

"Fontos, hogy az eredményeink mellett egyenlőre a rotálásunk is működik. Tudom, fontos az eredmény, de még fontosabb, hogy mindenkinek próbáljunk lehetőséget nyújtani, és mindenki megfelelően érezze magát a klubnál. És itt, mint minden meccsen eddig, meg kell említenem a cserék pályára lépésének pozitív hatását. Sokat köszönhettünk nekik megint. Ez mutatja, hogy remek a közösség, és nem a sértődés, hanem a jó szándék és a szeretet vezérli a srácokat. Csak így tovább, és sok örömben lehet még részünk. Hajrá Erős Vár!"

Köszönjük mindazoknak, akik kilátogattak az összecsapásra, legközelebb szombat este, a Lőrinci Kitartás vendégeként lépünk pályára!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc24.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr3214286739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása