Erős Vár FC

Előzetes: Erős Vár FC - Previfitt SE

2018. november 02. - ErosVarFC

Holnap ismét pályára lép csapatunk: a sereghajtó Previfitt SE együttesét fogadjuk hazai pályán. Bár nem számítunk könnyű mérkőzésre, célunk természetesen a három pont begyűjtése.

evfc42.jpg

Soron következő ellenfelünk az első fordulóban ugyan ikszelt a Rúg-6 FC csapatával, azóta viszont nem sikerült pontot szerezniük, így jelen pillanatban - a Kormányőr SE mögött 4 ponttal lemaradva - a bajnoki tabella utolsó helyén állnak. Bár meccseiken általában nem kaptak kirívóan sok gólt, eddig mindössze kétszer sikerült betalálniuk a szezon folyamán, kijelenthető tehát, hogy hadilábon állnak a gólszerzéssel.

"A hétvégi, Previfitt elleni mérkőzéstől egyértelműen azt várom, hogy az eddig jóval tudása alatt teljesítő vendég csapatot nyomás alatt tartsuk, bedaráljuk, és újra győztesen hagyjuk el a pályát" - nyilatkozta vezetőedzőnk az összecsapás előtt. "Célunk, hogy gólokkal hozzuk vissza önbizalmunkat, szórakoztassuk szurkolóinkat, és hogy végre a jegelt, kevesebbet játszó játékosainknak is több lehetőséget tudjunk adni."

A holnapi mérkőzésen nagy szeretettel várjuk szurkolóinkat, mint mindig, most is szükségünk lesz a biztatásra!

Hajrá EVFC! #KellEgyCsapat

evfc43.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosvarfc.blog.hu/api/trackback/id/tr7114339363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása